Prelistavanje štampe: Mika Aleksić radio za Državnu bezbednost? Preko učenika praćene poznate ...

#dejanpetar, #Centar, #drDraganPetrović
U emisiji medijskih kuća „Srbin.info” i „Centar”, „Prelistavanje štampe”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najaktuelnije društveno-političke događaje.
A šta su u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.
#centar, #vesti, #najnovijevesti, #vestdana, #novosti, #srbija, #beograd, #ucentar, #DejanPetarZlatanović, #drDraganPetrović, #prelistavanještampe, #Srbija, #Serbia, #Srbi, #Serbian, #zdravlje, #opozicija, #Belgrade, #VladaSrbije #AleksandarVučić, #DejanPetar, #zdravlje, #ekonomija #politika, #politics,
****************************
Za više informacija pratite nas preko portala i društvenih mreža:
©️ WWW: srbin.info 📽️ RSclub: shorturl.at/kuLQV 📢
Twitter: srbininfo 📣
Facebook: srbin.info
----------------------------
Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „Centar” i rad portala „SRBIN.info”, donacije možete da uplatite putem sledećih linkova:
💲 www.paypal.me/srbininfo/
💲 www.paypal.me/srbininfo/5
💲 www.paypal.me/srbininfo/10
💲 www.paypal.me/srbininfo/20
💲 www.paypal.me/srbininfo/50
💲 www.paypal.me/srbininfo/100(0...).
Stavovi izneti u emisiji nisu nužno stavovi redakcije CENTAR i autora emisije.

Коментара

 1. SRBIN info - kanal Centar

  SRBIN info - kanal CentarПре месец

  Ne zaboravite da pratite kanal CENTAR klikom na dugme SUBSCRIBE (PRATITE) ispod videa. Hvala.

 2. waves&particles

  waves&particlesПре месец

  Što se Fakulteta za primenjene umetnosti tiče, odnosno odseka za dizajn enterijera, obavezan drill je morao da se prođe u privatnoj školi profesora Bočine, čoveka koji je i predavač na gore pomenutom fakultetu, dok je samu obuku vodio njegovog sina.

 3. Srđan Jovičić

  Srđan JovičićПре месец

  Dejane Petre Zlatanoviću, imam pitanje za vas i jednu veliku nedoumicu, pa me zanima vaše mišljenje, odnosno odgovor po tom pitanju. Dakle, pročitao sam tekst Draškovića na sajtu Objektiva, i iz teksta sam zaključio veliku nelogičnost po meni. U tekstu se navodi da je Mika dugogodišnji saradnik DBa, da je razvijao metode koje su oni koristili itd. Tu takođe navodi tzv. jezuite, sektaške metode... Ako pažljivo pratite one koji su stali najviše iza oštećene Milene i drugih devojaka, to su upravo ona "elita" neoliberalnog, neokomunističkog tipa, levičarski nastrojeni. Ako se u stavu Draškovića navodi ta levičarska, komunistička struja koja je kontrolisala i navodila Miku da na taj način izvlači informacije o potencijalno zanimljivim osobama iz javnog miljea države, po kom osnovu najviše žuči prosipa ta bukvalno ista strana, odnosno ista ideološka elita? Zbog čega bi se ti ljudi utrkivali u blaćenju Mike, ako iz gore navedenog proističe da je u pitanju ista kuhinja? Prosto mi nisu logične stvari. Razumljivije i logičnije bi bilo da je aferu ove vrste pokrenuo Saša Radulović ili Srđan Nogo. Karikiram, ali ovo je neshvatljiva situacija, pod pretpostavkom da je Draškovićev tekst istinit. Hvala na odgovoru, i zaista me zanima mišljenje nekoga poput vas, jer ja ne mogu da pronađem logičnu vezu..

 4. milos

  milosПре месец

  На Северу су били капиталисти и класични либерали а не левичари.

 5. Miodrag Petkovic

  Miodrag PetkovicПре месец

  Bravo Dragane

 6. atom s

  atom sПре месец

  Imas i taj problem j..... 19:42 🤣

 7. Драган Јовановић

  Драган ЈовановићПре месец

  Без прејудицирања исхода судског поступка, мислим да је време за обрачун са разним опачинама, које су настале и развиле се у титоистичком периоду. Масовна убиства из 1944 и 1945. године била су почетак, а преко Голог Отока на даље разне социопатске и психопатске личности постале су део опресивног титоистичког режима.Тај апарат постоји и данас. Потребна је општа акција у циљу оздрављења српског друштва. Чишћење од психопата и социопата на свим нивоима и не само у власти и цркви, Академији, војсци, школству, него свуда. ТЕМЕЉНО И СИСТЕМАТИЧНО. Чињеница да је злочинац, психопата и социопата ЈБ Тито био 36 година идол и култ личности оставила је за последицу дубоко болесно друштво. Главни задатак је лечење.

 8. OtaciSin TitoiStaljin

  OtaciSin TitoiStaljinПре месец

  a sta je sa Farmon,Parovi,Veliki Brat i slicna Govna tamo se tucaju a Deca gledaju i uce kako netreba da se radi....niko od mladih ne spominje Teslu,Pupina itd nego govnare Golubovica,Ulemeka,Arkana itd e pa to je to....

 9. Vuk Rajevic

  Vuk RajevicПре месец

  "U bogougodnim porodicama se ovakve stvari ne dešavaju." Da li ste normalni?

 10. Vladislava Čvorić

  Vladislava ČvorićПре месец

  Djilas se ponaša kao razmaženo dete koje treba neko jači da brani kad ga "tuku". I on i Vučić da imaju obraza pobegli bi sa političke scene za sve što su uradili u političkom životu Srbije!

 11. Aleksandar

  AleksandarПре месец

  Razocarao si me sad Dejane, znaci i ti si iz komunisticke porodice... ps. Izgleda spasa nam nema od komunisticke djece...

 12. Aleksandar

  AleksandarПре месец

  @Robert Fodor Zato mozemo mi da biramo da vas vise ne bude na znacajnim funkcijama:)...

 13. Robert Fodor

  Robert FodorПре месец

  Eto, zamisli nije mogao da bira roditelje, kakvo razocarenje.

 14. Marko Obilić

  Marko ObilićПре месец

  Ako je Mika radio za srpsku Drž. bezbednost to mu je u svakom slučaju plus, za razliku od devetomartovaca i petooktobaraca, koji su bili i ostali plaćenici CIA, MI6, BND...

 15. Milan Brankovic

  Milan BrankovicПре месец

  Sve je otislo do sto djavola od kako su komunisti postali rodoljubi(patroite)!

 16. Zarko Đurđević

  Zarko ĐurđevićПре месец

  Ne primereno je pozivati se na Bikovićevića ili bilo koga drugog interpretijajuć njihove reči u vezi ovakvog monstruoznog slučaja. Veoma je čudno da bilo ko osobu sa kojom nije čak ni u rodu naziva ocem pa ma u kakvoj konotaciji ! Ne primereno je da se obelodanjivanje ovako masovnog nedela objašnjava nastojanjem službi da se time skrene pažnja sa recimo nekakvog prisluškivanja .... , Pre bih rekao da će prijatelji i saučesnici ovog bednika pokušati da izrežiraju neki skandal kako bi skrenuli pažnju javnosti sa ovog slučaja za koji lično mislim da je daleko gori i masovniji po broju direktnih i indirektnih aktera i žrtava. Alo , ovde se radi o nanošenju trajnih trauma žrtvama koje će imati ne sagledive posledice do kraja njihovih privatnih života. Postavite se u poziciju roditelja tih devojčica koji su u perverznjaka imali puno poverenje i poverili mu svoju decu. U ostalom proverite da nije slučajno i onaj mladi glumac što je osuđen za silovanje dečaka bio kao dete polaznik te škole glume .

 17. jordan1979bgd

  jordan1979bgdПре месец

  Zasto ga zovete po nadimku!?Tako zovemo samo drage ljude!

 18. Lola

  LolaПре месец

  Sve je to kopiranje poznatih metoda. Setite se filma Oficir i džentlmen, TJ kako se taj oficir ponaša prema tek primljenim vojnicima, pa onda film sa Dženifer Lorens i Sarlotom Rempling gde je radnja smeštena u Sovjetskom Savezu i za KGB kao da ne važi i za sve zapadne agencije ( mislim da je naziv filma Nešto kao Golubica, ili tako nekako sto je bio nadimak za devojke koje su bile obucavane za obaveštene agente a da praktično na taj način dolaze do informacija. Znači pronaći slabu tačku, šta nastrano voli u seksu i slično i to koristi da sa njim manipuliše. A i sve sekte , naravno.

 19. Milan Brankovic

  Milan BrankovicПре месец

  Crveni vrabac (red sparrow).

 20. Душан Остојић

  Душан ОстојићПре месец

  Шта је са Јутком, Гашићем.....Сваки директор врши мобинг али је партија рекла не, то је у реду

 21. Душан Остојић

  Душан ОстојићПре месец

  Човек је невин док се не докаже супротно.....Окомили се сви на њега,страшно.....Напада се на вукове а лисице месо једу.....Син Снс овца који је побио људе, Мигранти.....то нису тебе....него неко набодно силовање пре 10 и куср година....ма дајте...при том Мика је осуђен а суђење није ни почело....како и доказати то? женска реч против мушке.....па тако могу сваког да наместе

 22. Neat Lines

  Neat LinesПре месец

  Intelektualni razgovor, mnogo pametnih razmisljanja sam cuo od oba sagovornika!

 23. Mirijevo

  MirijevoПре месец

  DA LI TO DRUŠTVO PREUZIMA ULOGU PORODICE .JA SE TRUDIM DA MOJU DECU ŠTITIM VOLIM PRIČAM SA NJIMA A NE DA MI DRUŠTVO TO RADI .ZAR TREBA NEKO VIŠE DA VOLI MOJU DECU OD MENE .A KADA JE SUTSTVO UNIŠTENO IZ RAZNO RAZNIH OKOLNOSTI TADA MORAM DA PREUZMEM ODGOVORNOST NA SEBE KAO NJIHOV OTAC .PUNO PRIMERA U ZADNJIH PAR GODINA IMA OD BAHATIH LJUDIN ŠTO NAM GAZE KOLIMA DECU PO ULICAMA , SILUJU , UBIJAJU .JA ZNAM KAKO BI PRESUDIO MENI OVAKAV SUD NEBI TREBAO .PRIMER SLUČAJ KALUDJEKOVIĆ IZ CRNE GORE .IMA LI SVETIJE OD DECE .VELIKO PITANJE ŠTA JE SA NAMA I NAŠIM PORODICAMA.

 24. Aleksandar Spasojević

  Aleksandar SpasojevićПре месец

  0

 25. Dalibor Gojkovic

  Dalibor GojkovicПре месец

  Ja znam da vi novinari morate o nečemu.... Ja kao majstor vidim da nam je celo društvo " Mika, Žika... I sl". Nije više pitanje zakona, kazne, osude... Pitanje je degeneriteta i deformiteta drugari hej....!

 26. Nikola Mirkov

  Nikola MirkovПре месец

  Zovi Bojana Draškovića da priča o Pandemonijumu

 27. Nenad Lekic

  Nenad LekicПре месец

  Deca politicara su isla na te skole jer je trebala veza a ne znanje i talenat, uostalom ko i danas, i sad propovedaju talenat i zrtvovanje...naslednici te komunjarske "elite" nas jasu i danas i nastavljaju unistavanje Srbije...kakva elita koji djavo, kakva plava krv, sve su to opravdanja za eksploataciju naroda i zivotarenje na tudjoj grbaci

 28. Lola

  LolaПре месец

  @Dzina SokolovskaNiko ne osporava da je za osudu seksualno zlostavljanje dece, ali kao i ova emisija, ja takodje samo dodajem par informacija koje su se mogle čuti konkretno na jednoj drugoj televiziji. Ovo o čemu se prica u ovoj emisiji a i ovo što prethodno napisah, je samo dodatna analiza i tzv. " BIG picture"

 29. Dzina Sokolovska

  Dzina SokolovskaПре месец

  @Lola Nije vazno dali je bio slucajni ili namerni propust, dali se zove skolo, skolica, akademija ili kurs, cilj je svima bio da nauce nesto decu. Kakav god da je propust mogu da razumem da program ne bude dobar, nastavnici losi, rezultati slabi, nije nesto po zakonu za obrazovanje, ali da budu deca silovana godinama, to ne moze da se opravda *zakonskim propustima*.

 30. Lola

  LolaПре месец

  @Dzina Sokolovska Zanimljivo je upravo to da je bilo obrnuto. To NISU bile zvanicno u sistemu skole. Do nekih devedesetih oni su radili pod državnom kapom RTS -a a posle su zavodjeni u APR-u kao neke privatne agencije za produkciju i sl, plaćali su porez ali nikakav rad sa maloletnicima, planovi i programi kao sto skole imaju, pedagoški rad i slično se NE pominje. Oni samim tim nisu bili sve ove godine ni pod kakvom kontrolom na pr. Nijednog ministarstva ( prosvete, kulture ). Mislite li da je to slučajni propust ili rupa u zakonu? Nema šanse. To sto su ih kolokvijalno zvali skolice, nema veze sa onim kako ih je sistem definisao. Isti slučaj si u i skole sporta , agencije za modele , sve ostale " skolice".......

 31. Nenad Lekic

  Nenad LekicПре месец

  @Dzina Sokolovska Gospodjo, koliko ja znam, ovo je nedeljno prelistavanje stampe a ne silovanje dece, tako da ne pametujte mnogo i nemoj da mi se kacite na komentar i da menjate teze...lp

 32. Dzina Sokolovska

  Dzina SokolovskaПре месец

  @Nenad Lekic A sto pises u drugom kontekstu na temi SILOVANJE DECE ! Sto ne nadjes mesto gde ces da izneses svoje mislenje o tome?! Evo, meni se pokvario bojler. Treba mi majstor. Da ne imas mozda neki ?!

 33. megi sava

  megi savaПре месец

  STOP NASILJU NAD ZENAMA, 1111111111111111111111111111111111111111111 MIKU BOLESNIKA U ZATVOR

 34. CeriX

  CeriXПре месец

  sta sve rade stariji 😡😡😡😠🙀🙀💩💩💩💩💩💩💩

 35. cica maca

  cica macaПре месец

  MOJ NARODE KOLKO PEVALJKI EKSTRADNIH UMETNIKA BILO POD UCENOM SEKRETARICA KONOBARICA TO SE NIKAD SAZNATI NECE KOLKO MUSKARACA JE SILOVANO GLEDOSAM NA JU TUBU TRI COVEKA KAKO PRICAJU DA I JE VLADIKA SILOVAO .STRASNO PUNU PODRSKU OVIM HRABRIM GLUMICAMA I JURICU.

 36. Yuki Yu

  Yuki YuПре месец

  A dok sud ne utvrdi krivicu pitajte njegove polaznike kakav je Mika: agresivac, sklon verbalnom nasilju, ponizavanju i psihickom maltretiranju dece., ozenio se svojom ucenicom 15 godina mladjom..., pametnom dovoljno

 37. BurnAllEmpires

  BurnAllEmpiresПре месец

  @Paja Pajic Hvala za ovaj poslednji komentar, gde ste tu decu, zene, nazvali kurvama, dokazali ste da ovaj kanal nema objektivne kriterijume kada odlucuje da li ce komentar biti obrisan, vec se vode nekim drugim interesima.

 38. Paja Pajic

  Paja PajicПре месец

  @Yuki Yu Bilo kako bilo njih taj Mika sa ulice odvodio i na silu dovlacio kod sebe u te prostorije .Dakle dosta vise licemerja nemojmo se zavaravati zna se sta je zenama samo u glavi.Tesko zabu u baru naterati sve su to bile kurvetine manje vise.

 39. Yuki Yu

  Yuki YuПре месец

  @Paja Pajic Da, samo ovde nisu u pitanju zene vec maloletne devojcice to kao prvo i najosnovnije., drugo -- ko je uspesean i slavan?? stariji jeste ali uspesan???? tako daleko od toga., Mika je bre propali reditelj., nikad nista nije ni snimio a ni o pedagogoji naucio., kako se ta toj poziciji obreo to nikome nikad nije bilo jasno.

 40. Paja Pajic

  Paja PajicПре месец

  Zene se uvek loze na uspesne i starije nista novo

 41. Dejan Janković

  Dejan JankovićПре месец

  Pa daaa, jebavao je u ime DB -a.

 42. Mirijevo

  MirijevoПре месец

  ŠTA SE TO DEŠAVA SA PORODICOM DA RODITELJI TEK SADA SAZNAJU ŠTA SE DEŠAVALO ,ZAISTA MI JE ŽAO TIH GLUMICA ONE SU PRAVE ŽRTVE LUDAKA ALI I SVOJIH BLIŽNJIH ŠTO NISU TO VIDELI .A BOLJE DA TAKO NEŠTO NIKADA I NE RAZUMEM

 43. Jovica Djuricic

  Jovica DjuricicПре месец

  Sve sve..al naj zesca je.jelena tinska...kad kaze moje dve cerkice je vredjao mika..jednoj rekao da ima kriva usta a drugo zasto se smeje kad nista nije smesno Hahahhahahhahahajaaja

 44. Mirijevo

  MirijevoПре месец

  SVAKA ČAST NA STAVU DEKI U VEZI ALEKSIĆA

 45. Borka Todorovic

  Borka TodorovicПре месец

  ITKUD TOLIKA MRZNJA .VAMA BI NAJBOLJE BILO DA VAM DODJE BAJDEN,ZASTO JE TO TOLIKO MRZNJA PREMA SVOME ILI SU TO OGROMNE LJUBOMORETINE.POTRAZITE POMOC

 46. Dzina Sokolovska

  Dzina SokolovskaПре месец

  ODAKLE MRZNJA PREMA ALEKSICU?! TO PITAS?! ODAKLE ?!

 47. Bercton Holding

  Bercton HoldingПре месец

  Ne komenntarisite nesto sto neznate

 48. Srebrni Vitez

  Srebrni VitezПре месец

  Žene se tucaju i bez profesora...ovog je neko debelo namestio...

 49. nina i

  nina iПре месец

  Zene se tucaju s kim hoce, njihovo pravo. Ali tudja deca se ne diraju. Njega I jeste namestila, ne neka zena, nego njegova predatorska priroda

 50. Небојша Милановић

  Небојша МилановићПре месец

  @Svetlana Trikic On je vlasnik Radulović grupe.Zastupnik BMW-a za Srbiju, ali nije bogat još od vremena žutaća ili naprednjaka, čini mi se iz vremena socijalizma.Da li je prijatelj AV,moguće,svi su oni povezani kao creva.

 51. Svetlana Trikic

  Svetlana TrikicПре месец

  @Mm Blb :ujem da je otac ove glumice prijateq AV !

 52. Mm Blb

  Mm BlbПре месец

  @Fudbalska nostalgija Nekada davno u starom Rimu u senatu ...kad god su imali nedoumicu "ko je kriv" postavljali su jedno jedno pitanje....a ono glasi "ko ima korist" . Ko ima korist od ove afere druze?

 53. Fudbalska nostalgija

  Fudbalska nostalgijaПре месец

  Druže ona je imala 17 godina dete

 54. Milenko Vulin

  Milenko VulinПре месец

  Dvoimeni Srbine Vučić se ugleda direkt na izvor demokratije u današnjem značenju na USA, imao je mesec ipo dana da vežba dobijanje izbora po Bajdenu i mislim da je naučio.

 55. vladimir popovic

  vladimir popovicПре месец

  Jel znaš gde je politikološki institut? Pa ja sam tamo radio šest godina... Ne,ne,nema veze, nije bitno,nisam to mislio... Poštujem obojicu, nego baš mi je smešan taj momenat sa početka razgovora.

 56. рокај снимај

  рокај снимајПре месец

  Сасекао га на почетку да не почне од Кулина Бана. Лик је болесно опширан..

 57. Вoжд Вeчни

  Вoжд ВeчниПре месец

  Еј па ми стварно живимо у лудници како вам то није јасно. Си Ђи Пинг је закон. Људи су стока дефинитивно.

 58. Petar Drapsin

  Petar DrapsinПре месец

  Ne znam ja da li je on radio za drzavnu bezbjednost ili nije, ali ako je radio ono za sta ga optuzuju, ma treba mu "jebati mater" za vjek i vjekova.

 59. Petar Drapsin

  Petar DrapsinПре месец

  @Bezimenko STOTEBRIGOVIC Vec sam rekao, ako je zaista radio... Ne znam ni ja da li je, ali necu se iznenaditi ako jeste. Nije rijedak slucaj da matora drtina zeljna mladog "mesa" zloupotrijebi polozaj (a na ovo sam posebno alergican - zloupotreba polozaja, jer ne moze drugacije) pa pocne raditi sto ne treba sa tudjom djecom. Za takve je motorka bez anestezije najbolji lijek.

 60. Bezimenko STOTEBRIGOVIC

  Bezimenko STOTEBRIGOVICПре месец

  ne seri bre, to su samo optuzbe, a ne i osude, sacekaj da se izjasni sud;

 61. Curo Pukic

  Curo PukicПре месец

  Znači i Dejan je sin Titovog oficira. Ima li neko ko je sin Dražinog? Teško.

 62. Ruža Čolić

  Ruža ČolićПре месец

  Ima li koja svera života da udba nije umešana . Nema . O čemu mi pričamo. Ispada da su čitave generacije žrtvovane . Sve smrdi ,i svi smrde .

 63. Marko Obilić

  Marko ObilićПре месец

  Demonizacija UDB-e je dimna zavesa da se Vlasi ne dosete šta nam radi CIA, MI6, BND, Ujke...

 64. Југослав Николић

  Југослав НиколићПре месец

  'Ајде!?

 65. Milica Jeremic

  Milica JeremicПре месец

  Cvijetin Mijatovic

 66. Piter Gabriel

  Piter GabrielПре месец

  Majo

 67. Pancho villa

  Pancho villaПре месец

  Ubi me ovaj džemper

 68. Igi M

  Igi MПре месец

  Lepa polica. Viktorijanski stil. Ništa Šumadija, ništa etno.

 69. maria stojkovic

  maria stojkovicПре месец

  Dobra zavrsnica: Nalazim da morate napraviti 'protivtezu' postojecoj SANU....Tako bi se mogle uskrsnuti naucne vrednosti...

 70. misha Kurcubic

  misha KurcubicПре месец

  Ovo o silovanju mi "smrdi ", jer se nije pojavio Vucic da komentarise???!!!

 71. Svetlana Trikic

  Svetlana TrikicПре месец

  Ka\u da je prijateq oca ove glumice..

 72. Nekilik Nepoznato

  Nekilik NepoznatoПре месец

  Pogledajte film pandemijske lazi na jutjubu i delite

 73. Иван Ђурић

  Иван ЂурићПре месец

  @Nekilik Nepoznato otvorio je, nešto mi internet baguje. Da gedao sam još na početku ove smejurije nema veće istine od ovoga!!

 74. Nekilik Nepoznato

  Nekilik NepoznatoПре месец

  @Иван Ђурић ne znam sto nece meni bez problema

 75. Иван Ђурић

  Иван ЂурићПре месец

  Ja ne mogu da otvorim

 76. Milica Jeremic

  Milica JeremicПре месец

  Upravo pogledala

 77. Pavle Manovski

  Pavle ManovskiПре месец

  Ima svakakvih seronja oni skolovaniji rade zs DB, a oni koji su zavrsili vecernju skolu rade kao cinkarosi za lokalnu policiju.

 78. Marko Mane

  Marko ManeПре месец

  Šormaz licko udbasko đubre

 79. Aleksandar Lakovic

  Aleksandar LakovicПре месец

  Pozz za Dragana, Dejana i Petra. 😉

 80. Bi bi

  Bi biПре месец

  Tako je, Mika je bio deo sistema. Glumica Aleksandra, mislim da se tako zove, je dala intervju za Objektiv. Rekla je da je bio deo sistema, da se pozivao na Arkana, da je ratovao sa njim! Da kad je članice ansambla Duško Radović maltretirao, najglasniji u odbrani su bili Vuk Kostić i Nikola Kojo! Nikola Kojo je u pozorište dolazio sa pištoljem i govorio da je rat i da se mora ratovati protiv NATOa! Njih dvojica se ne oglašavaju, ni glasa od njih! Nema ni Vuka Kostića! To su te naše glumačke gromade....hahaha.....naša elita koju je bolesnik Mika iznedrio! Mi još dragi ljudi živimo 90te. Kad god isplovi neka afera, sve to budu deca komunista koja još uvek vladaju, Arkanovi i ostala bagra. Ja od kako znam za sebe, pamtim da su Vuk Kostić i Viktor Savić u svakom intervjuu veličali Cecu i Miku Aleksića! Sve sami bolesnici! Užas, tuga, bol i jad! I sama Milena Radulović u prvoj ispovesti za Blic je rekla da je Mika deo sistema! Idite na Objektiv, pročitajte intervju i sve će vam biti jasno. Ta glumica se i prethodnih dana oglašavala....Kaze da su tada, kada je on maltretirao članice ansambla, svi glumci koje je on iznedrio stali na Mikinu stranu. Da su tu glumicu stavili na crnu listu, da nakon toga ništa veliko nije snimala! Ovo je strasno, mi živimo u paklu!!!!!

 81. Yuki Yu

  Yuki YuПре месец

  Tacno -- sve sto ste rekli je istina., kao ocevidsc sve ovo podrzavam, potpisujem. Koja je Mikin duplikat, ista morbidna agresivna i seksualno izopacena licnost sa jakom kriminalnom voljom., Mika ce u zatvor a Koja na psihijatriju gde im je i mesto!! iza resetaka.,sto pre dok nije kasno.

 82. Zoran Petrovski

  Zoran PetrovskiПре месец

  @Јефимија Б. o cemu ti to

 83. Јефимија Б.

  Јефимија Б.Пре месец

  Не лупетај!!!

 84. Milica Jeremic

  Milica JeremicПре месец

  Zanimljivo zaista to sto kazete

 85. Zoran Petrovski

  Zoran PetrovskiПре месец

  sivo nebo ti j.... pa ovo je vrhunac komunizma.

 86. Mirko Slavko

  Mirko SlavkoПре месец

  Pozdrav dobri ljudi i hvala na jos jednoj odlicnoj reportazi

 87. Marko Mane

  Marko ManeПре месец

  pozdrav za profesora Zlatanovica i profesora doktora Petrovica, visoko moralni intelektualaca

 88. Nosorog Africki

  Nosorog AfrickiПре месец

  Dajte bre Srbi (moji)...licemerje ...u Srbiji barm to bilo poznato ko koga tuca..Pa barem mi mladji (muskarci ) smo naslucivali I znali ko kga tuca...A sada se svi prave da nisu znali. Ne krivim devojke ..(tadsnje devojcice .Al nema sanse da se Mika (menalitet Srbina) nije nekom pohvalio a on preneo dalje..Licemerje svih onih iz te branse i koji danas govore da nisu znali....

 89. Djole Zile

  Djole ZileПре месец

  Zato je ovo i pusteno, i on i ova glumica garant rade za DB, taman kad su ljudi poceli da se bune, boop, top prica!

 90. TheLocochico

  TheLocochicoПре месец

  Vise mislim da nase glumce vrbuje ruska drzavna bezbednost. Pogledajte koliko u poslednje vreme ima nasih koji glume u Rusiji, u njihovim filmovima i serijama. To nikad nije bilo, ali nikad, a nesto sumnjam da Rusima toliko fali glumaca da moraju da dolaze u Srbiju po njih

 91. Radoslav Krantic

  Radoslav KranticПре месец

  Ima li kraja brate?Verujes li stvarno da je ceo zivot Udba.Postoje valjda jos neka objasnjenja a ne sve sto ne znas....ma Udba bre upropastili si pola sveta.Verujes da ce neko da spava sa devojcicom i da se pohvali posle.

 92. МРКИ МЕДВЕД

  МРКИ МЕДВЕДПре месец

  Судски епилог-пустићега или ће добити минималну казну.

 93. Bezimenko STOTEBRIGOVIC

  Bezimenko STOTEBRIGOVICПре месец

  pa zar ocekujes nesto vise? kako ce dokazati da je bilo silovanja? sem ako sam on ne prizna

 94. Иван Ђурић

  Иван ЂурићПре месец

  UUI Sunce ti ppljubim ! Koliko su duboko otišli koreni UDB-e

 95. Aleksandar Krunić

  Aleksandar KrunićПре месец

  Ispada svaki 5 covek saradnik....U pravu si.