Prof dr Višeslav Simić - najbolja analiza duboke države: Ovo će biti epilog izbora u Americi

#centar, #VišeslavSimić, #DejanPetar
Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju”, koju vodi i uređuje Dejan Petar Zlatanović, bio je profesor geopolitike na Univerzitetu Teknolohiko de Monterej u Meksiku, dr Višeslav Simić.
#news, #novosti, #vesti, #politika, #politics, #Centar, #Srbininfo, #centar, #dejanpetar, #pravoslavlje, #intervju, #Serbia, #Serbian, #Srbija, #Srbi, #istorija, #centar, #centar, #VišeslavSimić, #DejanPetar
****************************
Za više informacija pratite nas preko portala i društvenih mreža:
©️ WWW: srbin.info
📽️ RSclub: shorturl.at/kuLQV
📢 Twitter: srbininfo
📣 Facebook: srbin.info
----------------------------
Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „Centar” i rad portala „SRBIN.info”,
donacije možete da uplatite putem sledećih linkova:
💲 www.paypal.me/srbininfo/
💲 www.paypal.me/srbininfo/5
💲 www.paypal.me/srbininfo/10
💲 www.paypal.me/srbininfo/20
💲 www.paypal.me/srbininfo/50
💲 www.paypal.me/srbininfo/100

Коментара

 1. SRBIN info - kanal Centar

  SRBIN info - kanal CentarПре месец

  Ne zaboravite da kliknete na dugme ''SUBSCRIBE'' i zvonce, da bi bili blagovremeno obavešteni o narodnim epizodama emisija na kanalu ''CENTAR''.

 2. Elmaza Divljanovic

  Elmaza DivljanovicПре месец

  Pppp0

 3. Mioljka Damjanovic

  Mioljka DamjanovicПре месец

  Gospodine Viseslave, dali bo Amrikanci imali pozitivnije misljenje o Srbima , kad bi Vi bili nas ambasador u Americi

 4. СИНГИДУНУМ

  СИНГИДУНУМПре 16 дана

  Odlican intervju! Hvala!

 5. Grey-Eyed Goddess

  Grey-Eyed GoddessПре месец

  Muskarci zakazali kao I po obicaju. Muskarci spavaju duboki San.

 6. Grey-Eyed Goddess

  Grey-Eyed GoddessПре 19 дана

  @Micigfor Nistatos svak ima pravo da odluci za sebe. Ko ce da spava nek spava ko ce da se bori nek se bori.

 7. Grey-Eyed Goddess

  Grey-Eyed GoddessПре 19 дана

  @Micigfor Nistatos u pravu si. Svako se bori sa svojim oruzjem. Ne mora svako sa istim. Bitno je da se borimo.

 8. Zorica Djordjevic

  Zorica DjordjevicПре месец

  Izuzetno kvalitetno vreme uz Prof. dr V Simica. Hvala vam sto ste nam omogucili da ga cujemo.

 9. ASPIA

  ASPIAПре месец

  Oko Miloševića - nije shvatio. Usredsredio se na puki pstanak jer je prvo a njega u Evropi navalila Močvara koja sad biološkim otovima uništava ceo svet. Milošević je upozoravao da smo početak, nije on napravio to stanje. Dakle, umesto "miloševićizacija2 to treba nazvati SOROŠEVIZACIJA (koji je i tada bio iza naše situacije). To je suštinski i sam profesr potvrdio ocenom petooktobarskih "privatizatora" i ovih suštinski istih novo-svetsko-poretkovskih eugeničara. Dakle, nije Milošević napravio onu bedu nego stezanje Duboke Države, celu Evropu su uništili od '89, pad Berliskog zida je označio KRIMINALIZACIJU DOVOĐENJEM EUGENIČARA SVUDA GDE JE "OTVORENO DRUŠTVO". U 120 zemalja od 193 UN-a na vlasti su Sorošijadini ljudi, eugeničari (tzv. sotonisti, močvaristi).

 10. ASPIA

  ASPIAПре месец

  Jako lep intervju. Hvala obojici.

 11. ASPIA

  ASPIAПре месец

  Organozacija velikih sistema uvek treba većinom da bude u rukama muškaraca. Žena nije dora za udruživanja, genetika može da dokaže (gossipin, podmetačine, podlost - genetski rod felina, tj. mačaka a kod čoveka više žene nego muškarci, mada sada ima puno hormonske nestabilnosti pa su i muškarci sve više pakosni i skloni podmetanju - odlika ženske "prirode"). Dučić i NJegoš su bili u pravu. Žena je zato jača na nivou pojedinačnog i kreativnog- da stvara nešto ili samostalno "gaki", npr. hirurhg, arhitekta, pedagog, roditelj, - gde god nema MOĆI. Žena ima problematičan odnos sa moći, jer kad se moći doda element pakosti i preduišljaja dobija se zlo. Mnogo je manja Zla Moć u rukama mušlkaraca, mada, opsle dugačke neo-liberalne faze, sve je više pakosnih muškaraca jer gossiping i opdmetačina su suština neo-liberalnog koncepra pa i muškarci u tom konceptu dobijaju odlike (zlih) žena.

 12. ASPIA

  ASPIAПре месец

  @__ Slabo shvataš dubinu priče. Govorim o neo-liberalnom svakodnevnom odlučivanju gde je PODLOST i OBMANA ključna stvar. Malo si živel au tim sistemima pa ne shvataš. Kažem i ostajem pri tome jer su biblioteke knjiga pokazale, i moja lična iskustva - kompetitivnost i nadgornjavanje od žene pravi skota. Kad kažem "ogovaranje" ne mislim svakako na banalne tračeve nego na ono što se dešavan enkom Asanžu ili Snoudenu. Osim toga malo poznaješ unutrašnju strukturu važnih organizacija i kompanija - više od polivine su žene na pozicijama koje su takve da je moguće POKVARENOŠĆU napraviti šettu. Za klintona moram da ti akžem da je smešno koliko LUPETAŠ; u USA se zna da se Bil ništa ne pita, on je pokriće za Hilari, a očigledno malo i znaš ko je zapravo ona a ko on. Koliko jezika govoriš i na koliko jezika možeš da čitaš sociološpke udžbenike, ekonomske. Ja sma prevela 48 000 strana neoliberalne univerzitetske literature (najviše ekonomija, ali i politikologija i sociologija, nešto i psihijatrije i psihologije9. Pričaš kao neko ko čita "alo" i druži se sa onom ministrakom SNS-a koja je rekla da treba da naselimo Arape jer se naši muškarci iseljavaju, a puno je neudatih žena. Ne znam šta pokušavaš da odbraniš? Da su žene dobe? Pa ko kaže da uopšte psotoji odela na dobre i loše žene? Žene su i dobre i loše, govorim da u neoj vrsti društvenih osdnsosa njihova najgora priroda može da postane ključni faktor uništtavanja društva. A to se dešava upravo poslednjih 30 godina. I obratno, u drugačijoj socilademokratskoj organizaciji društva ono najlepše može da dođe do izražaja. Površna si, i braniš stvari na nivou "Glorije" i "kurira2. Jer žene jesu sjajne i najveće stvari su pokrenule - zato što se NISU takmičile i dokazivale nego bavile kreacijom )Marija Kiri, Mileva Ajnštajn, dr Dana Grujičić - one stvaraju znanja, život, zdravlje, a ne dokazuju se)

 13. __

  __Пре месец

  @ASPIA uz svo postovanje prema tvom znanju u koje ne sumnjam samo malo preispitaj koje to ljude slusas i cije "ucenje". Smatram prosto receno da ti od drveta ne vidis sumu. Uhvatila si se nekih nebitnih teorema i analiza i u svemu pogubila. Da zene odlikuje ta pojacana emotivnost/osecajnost i kao takve jesmo sklone da shvatamo stvari licno. Ove grozomorne osobine koje si pripisala zenama sve i da su istina, opet ne menjaju cinjenicu a to je da svetom vladaju muskarci i to ne obicni muskarci nego mala minorna skupina koja je vekovima putem plemstva, otimacine, ratova, krvoprolica dosla na te pozicije. Mi svi na Balkanu smo mali narod skroz nebitan za svetske sile. Jedino sto mi mozemo kao mali narod jeste da se obratimo veri, da se vratimo hriscanskim/porodicnim vrednostima i da jacamo drustvo taj nukleus iznutra. Ali mi smo jadni puni kompleksa pozeleli da budemo drugi Zapad, pa eto nam. Odrekli smo se svoga, pojurili za parama, poceli drugog coveka da gledamo kao objekat za iskoriscavanje i dobili smo razuzdano drustvo atomiziranih umisljenih individua koji svaki pojedinacno trci za svojim "americkim snom" i nikoga ne slusa. Sta je po tvom misljenju alternativa? Svima je jasno da je lose, da nam se ukidaju osnovna prava i slobode i da manjina terorise vecinu. I gle cuda to nisu zene koje terorisu(osim one odvratne Kisicke). 😁

 14. __

  __Пре месец

  @ASPIA ako uzmemo da analiziramo trenutnu situaciju i situaciju u proslosti..muskarci su u 80% na celnim mestima. Mozda i u vecem postotku. Zasto nam onda nije dobro u zivotu kada oni upravljaju i vladaju? Zasto pokrecu ratove? Koliko znam Klinton nije bio zena, a nije bio ni Hitler. Skroz si mi nejasna i tvoji stavovi dosta ulaze u polje ezoterije sto se kosi sa mojim hriscanskim konceptom. Ja verujem u Boga, verujem u zivu rec Boziju i smatram Sveto pismo 100%istinom. Ne relativizujem ga i ne provlacim ga kroz neka sumnjiva ucenja, skolice i filozofije. Svetom vladaju muskarci od moci, tako da te sitne podlosti/ogovaranja od strane zena dozvolices da kazem benigne u odnosu na mocnike sveta koji su sve u rukavicama narucili bombardovanje Srbije 1999. I od njihovih "milosrdnih" akcija moj narod i danas trpi posledice.

 15. ASPIA

  ASPIAПре месец

  Nisi razumela, ja upravo to kažem što i ti. To što si ti radila (slično što i ja) jspada u "kreativnost". Ovo o čemu ja govorim je vođenje velikih sistema ili neke javne (često plaćeničke) funkcije, javne reči i slično, gde se žena ne bavi kreacijom nečega već ISTRUIRANJEM MOĆI. Moć neoliberalizma je jako podla, a kad je u rukama žena dostiže grozomorne nivoe podlosti. Jako dugo sma se bavila, vdecenijama čak fenomenima neo-liberalizma. Odatle se nametnula i tema žena u organizacijama, ma kakvog tipa, profitnog ili ne gde one mogu da vrše PROTISAK na ljude ili entiteta. I dolazilo se do groznig+h zaključaka - da je iza neko plaćeništvo, nečiji profit (koa naše silne nvo femisnistkinje, borkinje za ova i ona prava), dolazilo se do geozomornih lukavosti. Ženi ne sme da bud edata MOĆ ČOVEKA NAD ČOVEKOM; ona tada postakje manipulaticvnija od muškatraca. POzivanje na genetiku (imam dosta i formlanog obrazovanja i iz tih voda9 je isto utemeljeno na nauci (ne teba da vređaš, ne možemo baš da pišemo hiljade strana na RSclub-u ali moraš da shvatiš da ono što se tebi ne sviđa nije uvek "lupetanje", može biti da jednostavno NE ZNAŠ. U). Uostalom, ti lično doživljavaš uopšteni komentar, a to te već isključuje iz ozbiljne analize. POnavljam, muškarci i žene različito reaguju na moć čoveka nad čovekom, muškarci retko imaju partikularnu potrebu da baš pojedinca gnječe, oni idi na sistemske stavri, žena (sklona detalju i p"ličnom" shvatanju svega) često biva "lična" i nosi omraz kad nešto ne može da ostvari u odnosu na drugu pojedinačnu osobu. Ostajem prit ome da sam kroz analize hiljada slučajeva u UK i Italiji dolazila do ovih zaključaka. Što naravno ne znači ništa drugo osim jednog DIVNOG zaključka,. da treba da pravimo društva u kojim anema neo-liberalističkog iživljavanja i u kome žene rukovode na drugačiji način - bez dominacije NAD ČOVEKOM već kroz dominaciju NAD PROCESOM RADA. U ovakvim društvima (u Evropi od '92, kod nas od Petog, u UK i USA oduvek) žene postaje pakosni osvetoljubivi skot ili pudlica na uzici ako joj se da organizaciona moć unutar većeg sistema. Narvno da ima i takvih muškaraca, ali znatno manje. "Dobra društva prave dobre ljude loša društva prave loše ljude", kažu levičari. Ali, još je tačnije - loša društva od žena prave neverovatno loše ljude, mnogo gore nego što to naprave od muškaraca. Žene ambasadorii ministri u socijalističkim društvimam, pa ni žene rukovodici retko su mogle da pokažu ovaj stepen podlosti, čak i da su privatno takve bile, a genetska podloga za predumišlja i lukavost nažalost je tačna i dokazana, rod felina to jest mačaka i čovek su jedina bića koja imaju predumišljaj, a po svim eksperimentima neurologa - žene više izražen nego muškarci. To samo po sebi ne mora da bude loše, i opet se vraćamo na faktor organizacije društva - ne sme da postoji moć čoveka nad čovekom već samo nad radnim procesom.. Neo-liberalizam kreće od toga šta kome fali (ideja kompeticije, takmičenja, da vidim gde si slab da te tu udaram) a socijaldemokratska to nema, niko se ni sa kim ne takmiči, svako jednostavno radi svoj posao, ako je sreće onaj kojiželi i voli. Time se ideja pervertovanog homo homini lupus est gena slabije i pokreće. "Dobra društva prave dobre ljjude, loša društva prave loše ljude", a najgore žene. Analize rađena na susptratu žena iz ex-socijalsitičkih zemalja u vreme tzv "tranzicije" (Planetarne Pljačke Sorošijade) pokazale su upravo da su se žene neverovatno prozlile, jer su svakako bile i najviše maltretirane i ugrožene (multipla funkcija žene u društvu,, samim tim više stradanja, po više osnova). To je i očekivano i u psihijatriji i u sociologiji, tamo gde su najveći udari, najveća je i zaštita - društvo Zla (neolibarlana "tranzicija") mi nanosui zlo, ja se od njega branim tako što i sama potajem skot. Udiuživanje kome su muškarci skloni, i širina delovanja, niej imanentna ženama, ona više voli partikulatno dogovaranje ispod žita sa pojedincima (momenat "zevere"), itd. Bibiloteke kniga postoje i konkretni eksperimenti. Muškarac na zlo ide tako što npr pravi partiju, a žen atako što se dogovara sa pojedincima ispod žita kako nekog da potkopa.Naravno, ima i takvih muškaraca i ja se za te podmukle uvek šalim da imaju višak ženskih hormona- jer zaista u ranijim društvima ogovaranje, podmuklost, zagledanje u tuđe dvorište - nisu bile odlika muškaraca, on se bavio Celinom kako da održi porodicu, društvo. ANeurologija i genetika imaju objašnjenje za to, i ne treba toliko bežati od naše prirode, ona ima svoje kvalitete (muškarci nemaju neke nađše "jake strane" i kvalitete). Ali, pošto živimo u vremenu gde inženjeringuju viruse da bi nam menjali preko RNK - našu DNK (iamm dosta i formlano obrazovaja iz genetike i nuklerane bio-fizike9 ovo će uskoro postati besmisleno. Kao što u "transgender" vremenima nastoji da se zamagli svakarodna razlika, majkama oduzimaju decu i daju hraniteljima, idu na smanjenje populacije ali bogatim homoseksulalcima omogućavaju čak i trudnoću (ima već nekoliko desetina slučajeva trudnopće muškaraca). Dakle, otišlo se redaleko, ni Njegoš ni Dučić ni levičarska ideja o "dobrom društvu" n epomažu u analizi šta ko i kako treba da radi. Pristali smo na "melting pot" (da se sve pomeša, etniciteti, nacije, države, rodovi, sve je TRANS) pa i tvoja površna primedba na moj komentar (svakako utemeljen) nije važna. Idiotitzam "takmičenja" je toliko glup i toliko zla nanosi u svakom segmentu čovekovog bitisanja, a kažem, nalize pokazuju da osobe koje uđu u tu vrstu psihologije postaju manipulativne, a žene mnogo više od muškaraca jetr nam je i neurologija mozga i genetika u vezi sa Geštaltom (shvatanje dinamičkog odnosa detalja i celine)= drugačija. Ako te teši, bićeš uskoro u pravu - razika između žene i muškaraca za 50-tak godina neće biti. Samo, moraš da sedneš i dobro razmisliš - kakva sreća od toga i kome?

 16. __

  __Пре месец

  Auu koliko nebuloza na jednom mestu. Uzmi malo pa procitaj istoriju..ne znam ko je izdao Isusa Hrista, i ko je do kraja ostao uz njega. Eto, samo odatle kreni. Slazem se sa tobom da zene u globalu ne bi trebale da upravljaju jer onda jednostavno ne mogu ispuniti svoju ulogu koju im je Bog namenio a to je radjanje, briga o potomstvu, muzu i kuci. Moraju se u zivotu napraviti prioriteti. Moze i da se radi i radjaju deca ali ne sve u isto vreme. Ja sam upravljala privatnom firmom i imala sam uspeha, ali privatan zivot mi je ispastao jer jednostavno nemoguce je biti na poslu 10-12 sati a da ne ispasta privatan i porodicni zivot. Takodje, imam i prijateljice i koleginice koje su zaista sjajne osobe, pametne, uspesne, neke rade i po 2 posla i kod njih nema mesta ogovaranju i podlostima. A te osobine sam bas primetila kod nekih muskaraca. Hocu samo da kazem...ogovaranje, podlosti, ismevanje, sarkazam, sikaniranje...je odlika nezadovoljnih osoba bez obzira kog su pola, ima takvih osoba i medju muskarcima a i zenama.

 17. Frank Turkalj

  Frank TurkaljПре месец

  Pa nismo svi srbi koji te slusaju....

 18. Frank Turkalj

  Frank TurkaljПре 25 дана

  Obraca se samo srbima a slusaju ga razne nacije

 19. Dusan Janjanin

  Dusan JanjaninПре 25 дана

  Pa šta ti je smetalo u intervjuu?

 20. evandjolic

  evandjolicПре месец

  Poštovanje za Prof dr Simića. Lepo je objasnio šta se dešava i kako određene grupe utiču i manipulišu (ne samo na izborima već uopšte), na žalost, čini mi se da građanstvo, tj oni koji su izmanipulisani, nemaju svest o tome, a i ne interesuje ih, tako da će ovi koji rade to što rade nastaviti sa svojim poslom...

 21. Maska avdibegusa

  Maska avdibegusaПре месец

  Nazalost malo je ovakvih ,koji imaju hrabrosti a prije svega pameti da iznesu svoje misljenje.

 22. Gordana Simić

  Gordana SimićПре месец

  Tako je Simicu!!!

 23. iskra irgolič

  iskra irgoličПре месец

  NAJBOLJI VIDEO INTERVJU CESTITKE NA VELIKOM ZNANJU O IZBORIMA SUSTAVU DRZAVNE UPRAVE I BUDZETU AMERIKE NAJOPSIRNIJE STRUCNE INFORMACIJE O SISTEMU GLASANJA I UNUTARNJOJ I VANJSKOJ POLITICI PREDSJEDNIKA DRZAVE., O NACIONALNIM INTERESIMA.TAKVI PROFESORI DOBRI STRUCNJACI NEDOSTAJU SVAKOJ USPJESNOJ VLADI ZBOG CEGA VLADE POSTAJU KRIMINALNE I KORUMPIRANE I UGROZENA SIGURNOST CIJELOG SVIJETA UPRAVO DOVEDENA DO VRHA KULMINACIJE SA DANASNJIM DOGADJAJIMA .DA JE PREDSJEDNIK TRUMP IMAO VAS U SVOM TIMU SAVJETNIKA , IZBJEGAO BI KATASTROFALNU IZBORNU PREVARU SA KOJOM JE UGROZEN NE SAMO MIR U AMERICI NEGO SVJETSKI MIR. NADAJMO SE POBJEDI PREDSJEDNIKA TRUMPA ZA SPAS SVIJETA OD NOVOG SVJETSKOG RATA, ROPSTVA, SIROMASTVA ,BIJEDE I GLADI U KOJU VODE SVIJET KRIMINALNI PROFITERI MILIJARDERI GLOBALISTI SATANISTI I VLADE U VELIKOJ SVJETSKOJ TRGOVINI SA ORUZJEM DROGOM MIGRANTIMA, LJUDSKIM ORGANIMA , DJECOM I DJECIJOM KRVI..CIJE OSLOBODJENJE IZ ROPSTVA SE UPRAVO DOGADJA PO OBECANJU PREDSJEDNIKA TRUMPA NA PROSLIM PREDSJEDNICKIM IZBORIMA ..

 24. Olga Popovic Popovic

  Olga Popovic PopovicПре месец

  Svi pametni dr prof su se delimično učili u Srbiji a onda otišli u inostranstvo da se dokoluju i onda svi predaju na fakultetima i pametniji a deca tako nastavljaju.kad treba eto ih da govore i pametniji kako treba da bude u Srbiji a ne vraćaju se da žive u svojoj državi.takvih ima koliko hoćeš...pozdrav.

 25. Дј Ечак

  Дј ЕчакПре месец

  Kada govorite od komunistima i SFRJ periodu treba da ustanete i stojite u stavu mirno, a ne da sjedite i balavite

 26. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  @Дј Ечак aha ali dalmacija nikad hrvacanska,kao istra,slavonija i baranja.znam da je vama ustasama krivo sto su srpske teritorije vracene srbima.a te teritorije koje spominjes pripadale su austriji,madjarskoj i srbiji.hrvatska nije imala drzavu dok joj to hitler nije poklonio 1941

 27. Дј Ечак

  Дј ЕчакПре месец

  @Danijel Jelic Lupaš uobičajene pročetničke gluposti. Kralj Aleksandar je dao jedino Hrvatima banovinu Hrvacku, na osnovu kojeg je nastala NDH. Komunisti su smanjili NDH. Svima koji su se borili za oslobođenje od okupacije su dali nešto. Nisu se borili tek tako.

 28. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  ma nemoj.onima koji su dali hrvatima teritoriju koju nikada nisu imali,stvorili crnu goru,makedoniju,muslimanski narod,albancima dali kosovo a srbe proterivali.koliko srba je ubila ozna.dali leposavic kosovu.da ne nabrajam dalje.takvim olosima da stojim mirno pa ja sam gospodin srbin

 29. Mira Aleksic

  Mira AleksicПре месец

  Nije li Snowden dobio rusko drzavljanstvo?

 30. Midnight Nera

  Midnight NeraПре месец

  Azil ruski.

 31. Aneta Curcic

  Aneta CurcicПре месец

  Istina je uvek bolna ali i prija jer shvatis da " mislis,dakle postojis".Pozdrav za gosta koji bi trbao cesce da nam reprezentuje znanja o svetu kakav mi ne mozemo ni da pojmimo, a kamoli da vidimo.

 32. PepiS Predrag

  PepiS PredragПре месец

  Dejane, Jedan od najinteresantnijih razgovora! Pozdrav iz Skoplja!

 33. Marisav Simijonović

  Marisav SimijonovićПре месец

  Višeslav da se vrati i da ima neki ministarski resor. Podhitno

 34. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  Cenjeni profesor tvrdi da americka vlada daje ogromne pare za pomoc sirotinji? Prvo, zasto u toj velikoj drzavi ima toliko puno sirotinje? Zasto je to hronican problem u toj kapitalistickoj drzavi? Zasto 60% americke dece zivi u siromastvu? Zasto imaju epidemiju beskucnika? Zasto imaju epidemiju narkomana? Zasto, po zvanicnom izvestaju imaju beskucnika 50 miliona, koji dobijaju foood stemps? Zasto uvek, u toj drzavi ima ukupno sirotinje oko 110 miliona i kad je redovno stanje! Profesor je pomenuo kako Amerika ima izobilje hrane pa su poslali Gruziji, brod hrane (kojoj je verovatno istekao rok vaznosti!), je li siromasnoj drzavi, ali nije dao objasnjenje zasto? Moj odgovor kao obicnog gledaoca jeste - politika! Naravno cilj je americka propaganda protiv Rusije! Toliko su "plemeniti" da hrane sirom Sveta drzave a ne hrane svoj siromasni narod! Americka propaganda jeste da sirotinja mnoooogo kosta (koju su oni i stvorili!), pa je Tramp odmah na pocetku svog mandata, debelo srezao food stemps, (bonove za hranu, koji su jako mali), lekove za njih i sve druge vidove socijalne zastite! Najvece pare iz drzavnog budzeta americke vlasti daju u vojni budzet! SVE, a ne sirotinji! Preko 30 godina nisu povecali minimalni dohodak radnicima! Profesor me je razocarao!

 35. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  @Angela Ninkovic a stampanje novca smo mi srbi videli do cega dovodi.ali mi treba da budemo samo strpljivi.bajden planira da zakljuca sad a to dovodi do propasti ekonomije i nezaposlenosti.dogodilo se i to da teksas trazi referendum o otcepljenju.sto su radili drugima sad se desava njima

 36. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  @Danijel Jelic : tacno! U prvom paketu mera za pomoc narodu zbog korone, taj zakon je imao preko 800 stranica. i republikanci i demokrate su se busali u grudi kako su se "izborili" (obe strane se hvale!!) da narod dobije pomoc jer je nezaposlenost ogromna. Medjutim ta politicka mafija je zamotala u taj ogromni zakon da 80% para ide multi bilionerima kao sto je bil Gejts, onaj zrikavi sto vodi Amazon, korporacijama...taj kapitalisticki vrh, a narod je dobio mrvice. To je novac od narodnog poreza i naravno iz stamparije!! Stampaju na avione i kamione, i ovog meseca su federalne rezerve enormno nastampale, rekord!!! "Zivela" Amerika, ali kako za koga!

 37. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  naravno da daje siromasnim bankama i volstritu

 38. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  @PepiS Predrag : gledaj njihovu televiziju i citaj njihovu stampu.

 39. PepiS Predrag

  PepiS PredragПре месец

  Pronadji na Jutjubu snimke kolona vozila ljudi koji prilaze velikim parkinzima gde se dele paketi sa hranom!

 40. Jasna Djokoic

  Jasna DjokoicПре месец

  Ne Dejane gresite ima dosta Srba u Latinskoj Americi samo kod nas je mali ili gotovo ne postojeca informacija a samim tim i interes za Latinsku Ameriku i narocito Spaniju i aktuelnim desava njima u tim zemljama koje su devastirane sve zemlje Latinske Amerike ali i Spanija.

 41. Marina Kićanović

  Marina KićanovićПре месец

  Profesore divno Vas je slušati....kad budete u Srbiji, izvolite na kafu u Čačak.

 42. Marisav Simijonović

  Marisav SimijonovićПре месец

  Može i u Kruševac

 43. GRM

  GRMПре месец

  Zašto za gospodina Dejana Petra Zlatanovića Miroljub Petrović nema lepe reči već samo negativa?

 44. Sumadijaboy

  SumadijaboyПре месец

  Zato što je sns-ov zaludjivač narodnih masa..

 45. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  @Nenad Matejic :Mirolju Petrovic je sarlatan!

 46. Nenad Matejic

  Nenad MatejicПре месец

  Мирољуб Петровић је џукац и дупелизац

 47. Slobodan Petronijevic

  Slobodan PetronijevicПре месец

  Ne pomaže "naš Upravda". "Naš Donald" je ovaj put tropa.

 48. Nenad Tubic

  Nenad TubicПре месец

  Političari boluju od viška vlasti i moći, koje smo im dozvolili da prigrabe!!! Svako ko pokuša da uzme više ovlašćenja od neophodnih za završavanje poverenih mu zadataka, morao bi biti naružen, ismejan, odbačen i žestoko kažnjen! Jer, ljudsko biće na ovom stepenu razvoja, nije spremno na višak vlasti. Preci svih nas bili su na ovoj planeti, u evidentnim tragičnim vremenima, kroz koja je civilizacija prošla. Svi imamo prljave, gladne, pohlepne i borbene gene, koji se aktiviraju na višak ovlašćenja! Trebamo uspostaviti mehanizme kontrole i praćenja svih poteza političara. Svako kontroliše rad vlade iz svoje oblasti...

 49. Slavica Stanic

  Slavica StanicПре месец

  Predivno, divni profesor Simic! Tako normalan, pametna I bez kompleksa! HVALA! !!! 💞💞

 50. Mirjana Milenkovic

  Mirjana MilenkovicПре месец

  Milina je studirati kad imas ovakvog profesora. Jednostavno i lako nam je preneo svoje znanje. Pocastvovani smo ovim intervjuom i uplaseni za dalju buducnost ove zemlje.

 51. Vanja Mile

  Vanja MileПре месец

  Simicu,u redu si ali ne vidis iako ti je blize nego meni😕

 52. charlie parker

  charlie parkerПре месец

  Dominantni cirkus korona, u ludoj kuci velikog brata.

 53. Nenad Tubic

  Nenad TubicПре месец

  Hvala!

 54. Urkel Torkel

  Urkel TorkelПре месец

  Zasto smo dozvolili IMUNITETSKI zakoni ? Zar oni ne sluze kao stit kriminalnim politicarima, institucijama i njihovim firmama ? zelimo li nastav takve politike ?

 55. Urkel Torkel

  Urkel TorkelПре месец

  Nucklearne oruzje nisu vise potrebne jer imamo 5-G i jos malo 6-G mreze. Ko je ovde lud ?!

 56. spoma. tom

  spoma. tomПре месец

  To je oružje da se mi tj narod drži pod kontrolom i smakne ko ne odgovara....al među državni balans tj među velikim silama jos uvek se ostvaruje nuklearkama.

 57. Urkel Torkel

  Urkel TorkelПре месец

  @Dragoslav Priocic Hvala Vam. Nije potrebno toliko da me uzdize te 😊💓

 58. Dragoslav Priocic

  Dragoslav PriocicПре месец

  Ti

 59. Urkel Torkel

  Urkel TorkelПре месец

  Orginalni Jevreji poticu iz Bibliskih 12 plemena. Isus je bio iz Hetitskog. Resto su Khazari - lazni Jevreji - Kabalisti/ sotonisti ili otpad.

 60. Predrag Maricic

  Predrag MaricicПре месец

  @S Guerilla 8 Reče Mu Filip: Gospode! Pokaži nam Oca i biće nam dosta. 9 Isus mu reče: Toliko sam vreme s vama i nisi me poznao, Filipe? Koji vide mene, vide Oca; pa kako ti govoriš: Pokaži nam Oca? Kol. 1:15, Jev. 1:3

 61. Predrag Maricic

  Predrag MaricicПре месец

  @Sumadijaboy 8 Reče Mu Filip: Gospode! Pokaži nam Oca i biće nam dosta. 9 Isus mu reče: Toliko sam vreme s vama i nisi me poznao, Filipe? Koji vide mene, vide Oca; pa kako ti govoriš: Pokaži nam Oca? Kol. 1:15, Jev. 1:3

 62. Sumadijaboy

  SumadijaboyПре месец

  @Predrag Maricic ....sin Božiji ,ne sam Bog

 63. S Guerilla

  S GuerillaПре месец

  @Predrag Maricic aj se dogovorite da l je taj balkan boj sin boziji ili bog pa onda palamudite o nekakvim likovima sa biskog istoka

 64. ALFA MAN

  ALFA MANПре месец

  @Predrag Maricic , Yahshua Nazarecanin je bio Covek, to jos uvek nisi skontao?

 65. Jadranka Radic

  Jadranka RadicПре месец

  Eh,.da ste nam Vi premijer

 66. Sumadijaboy

  SumadijaboyПре месец

  Ehh da.... Ima ih takvih još ,itekako...ali ne mogu dA prodju "usko grlo" krimino-politike....i to traje vekovima....

 67. Urkel Torkel

  Urkel TorkelПре месец

  Danasnji sistem je ne pravedan i osnovan od u 18-tom veku od strane Khazarina/ ARINA i Laznog Jevreja (sotoniste) Mozes Hess/SS koji je osnovao Nemacku Nacijonalisticku Socijalisticku partiju/ Socijaldemokratiju i ujedno je bio skriven mentor Karl Marksu koji je osnovao Rusku Komunisticku partiju. Ovaj narod su nakon drugog sv. rata nastavili da se prosire po citavom svetu kao i u Ameriku i to u svakom mogucem oblastu. Mi zivimo pod njihovom komandu/ ideologiju. Trebamo li ?

 68. Mira Aleksic

  Mira AleksicПре месец

  @Sumadijaboy Vama bitnija forma od sustine? Ima jos puno pametnih "seljaka" koji su u ovo vrijeme pametniji od mnogih diplomasa sirom svijeta.

 69. Sumadijaboy

  SumadijaboyПре месец

  Još samo malo više pismenosti ,pa da i razmatram tvoje stavove...

 70. Urkel Torkel

  Urkel TorkelПре месец

  Citav svet je prevaren raznim religijama. Jedan je temel istine Izraelska Tora/ star savet i Isus/ nov. Koji su upravo povezane. U ovoj istini se vekovima umotale svaka vrsta laz od strane kraljeva, careva, politicara koji su zajedno sa crkvama/ organizacijama, hramova/ imamima medju absolutno sve ostalo ucestvovali da se razleciti nacini verovanja osnovalo u citav svet zbog sopstven interes - vladati svetom. Zasto nas Isus upozorio (dosao je soton da zuzme citav svet).

 71. jonierlp

  jonierlpПре месец

  Trampa su u Americi od prvog trenutka svi minirali. Šta ovaj priča. Toliko miniranja i optužbe te Rusija impičment i td. U Vašingtonu su sve demokrate, pa hajdete vi radite kada duboka država ima svoje ljude. Najbolji primer je krađa glasova...

 72. Mira Aleksic

  Mira AleksicПре месец

  Da, i u Njemackoj svi mediji protiv Trampa od pocetka do danas!

 73. Urkel Torkel

  Urkel TorkelПре месец

  Svaka politicka partija je financirana od neke organizacije sto ima svoj sopstven interes. Klintoni takodje - od strane Narko mafijasa, ubica, Homoseksualaca i skrivenih pedofilaca. Ove organizacije takodje financiraju organizovane nesloge medju naprimer nacije/ razne boje koze (kao naprimer "Black life matters"), vere, politike (kao "Antifa") i td. ZIVI MO LI U JEDNOM PRAVEDNOM SISTEMU ?!

 74. Žarko Rakić

  Žarko RakićПре месец

  Predlog za srbin info, probajte da dovedete nekog toksikologa da nam objasni mogućnost trovanja o kojoj se priča sve više na mrežama

 75. Urkel Torkel

  Urkel TorkelПре месец

  Ako bi se drzala obavezna izborna kontrola od pocetka i sve do kraja brojanja pomocom dokaza i svedocenja svake partije - i od ne zavisne strane, ovakve kradje nebi bile moguce. Zasto se onda kradje izborskih lista ipak desavaju ? Naravno zato sto smo sami dozvolili da nas lopovski psihopati vode. Ko je ovde lud ?!

 76. Боле Боле

  Боле БолеПре месец

  Ја? Ти? или Они!!!!!!!!!

 77. Suzana Josevic

  Suzana JosevicПре месец

  Kakav patriotizam u ovom čoveku , za ovakve ljude ne znamo ni da postoje.

 78. grada milosevic

  grada milosevicПре месец

  Kanada je i danas engleska kolonija. Po članu 1 Ustava Kanade Engleska Kraljica je na čelu države.

 79. Grey-Eyed Goddess

  Grey-Eyed GoddessПре месец

  Pa zamisli koliko je onda Kanada dubokaaaa

 80. Nikica Ivanovic

  Nikica IvanovicПре месец

  KOMONVELT

 81. Ray Rajko Erich

  Ray Rajko ErichПре месец

  Pametan covek. Ja zivim vec 30 god u USA i nisam znao neke od stvari koje je on izneo. Da je srece pa da ovog coveka stavimo u diplomatiju a ne onog kretena Marka Djurica.

 82. spoma. tom

  spoma. tomПре месец

  @Tanja Tojaga Ako je stvarno po mami Jevrej on MORA DA RADI ZA NJIH a protiv nas!

 83. Tanja Tojaga

  Tanja TojagaПре месец

  Ma nema sanse, Marko je kao clan Otpora rusio Srbiju. Sta ocekivati danas?

 84. V D

  V DПре месец

  Molim vas sirite po citavoj Evropi ovo moraju svi da znaju prevedite na nanjemacki i druge jezike neka svi znaju. Znam da ce se odmah podici Njemci i Austrijanci jer oni imaju jos uvjek zakon na svojoj strani. Ali kada bi im neko na njemackom i drugim jezicima sve detaljno objasnio oni bi se svi digli. Dok nisu sve zakone promjenili. Ja sam sokirana sa ovim sta je profesor rekao. I ja zivim u Evropi i pratim situaciju.

 85. spoma. tom

  spoma. tomПре месец

  Nemci su bolje obavešteni nego mi...milioni su demonstrirali u Berlinu...

 86. V D

  V DПре месец

  Ovo treba otvoriti oci citavom svijetu ljudi nemaju pojma a i nece da saslusaju o cemu se radi. Hapsite te kriminalce i politicare. Ovo nije normalno sve nas prave budalama. DOSTA je vise.

 87. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  Bajden je katolik (izgleda da je katolicki lobi jak) ali Tramp je mnooogo dao Izraelu sto nije ni jedan predsednik pre njega, a Netanjahu je medju prvima priznao Bajdena za predsednika i zabio noz u ledja Trampu! Trampova cerka se udala za jevreja i presla u njihovu veru.

 88. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  izvini ali bajden je satanista kao klinton i obama

 89. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  @Dragan Milekic : Tramp je bio u sukobu sa Fauci-jem, i otpustio ga, mislim da dva meseca se nije pojavljivao, ali je na njega vrsen strahoviti pritisak, da je morao da ga vrati. Trampu nije ni malo lako, jer je tkz. duboka drzava mnogo jaka! Uspeli su da mu ukradu izbore, zar ne?

 90. Dragan Milekic

  Dragan MilekicПре месец

  Sve je to tačno. Ali šta nam zapravo to govori. Da je Tramp dupli igrač. U prilog ovoj tezi je i činjenica da je sve vreme on držao otrovnica u svojim mestima. To je Fauči. Onaj koji već tridesetak godina na ovoj agendi prevare sa lažnim epidemijama kojekakvih izmišljenih virusa.

 91. V D

  V DПре месец

  Najteze je sa psihopatama. Netreba ih se bojati. Ako ce da naprave treci svjetski rat ,neka naprave ionako ce taj rat kad tad doci. Zato je bolje to sad sve ugusiti dok nije kasno. Jer svakako ce nas pobiti. Bolje se sad boriti za nasu djecu. Drzace nas u kavezima ako im sad dozvolimo. Oni su teski snobovi koji zive u svom svijetu. Mi njih neinteresujemo. E glupa Evropo sta si sebi dozvolila da te psihopate i glupaci navode sta ces da radis. Neka ,neka nek rade sta hoce kad smo budale. Najgore sto ljudi nece da saslusaju do kraja o cemu se radi.

 92. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  ma ameri i njene kucke iz nato i eu su kukavice.oni smeju samo prema slabijima.sto ne bombarduju rusiju zog krima.aha da nece zube da polome

 93. V D

  V DПре месец

  To sve treba u korijenu sasjeci i sve vratiti na pocetak od 0 tacke. Napraviti novi sistem ali po volji naroda. Politicari nam netrebaju vise. Osnovati narodnu vladu I da narod bira vodje i da ih mijenja stalno ako treba. Svaka drzava treba da radi za sebe da se ne obazire na njih. Sve novo uraditi bez straha od ovih bijednika.

 94. V D

  V DПре месец

  Znaci sve se laze. I citav narod u svjetu lazu da nema hrane da ce doci glad a pola svijeta gladuje. Joj gdje nam je pamet bila. Vidite sta radi duboka drzava. Znaci izazivaju vjestacki da nema hrane. Meni nikad nije bilo jasno sta je sa ovim sistemom. Vidim da rade sve suprotno i nelogicno i niko nije znao sta se desava. Hvala vam profesore nikad to nebi saznali od drugih jer oni to nevide a vi ste u tom sistemu. Strasno sta oni rade. Pa i sam narod to tamo nezna. Znaci ovi najbogatiji to rade, sami sebe unistavaju a,kako nebi druge unistavali. Ustvari oni samo glume da su najjaci i da naude Evropi da je uniste i sve je gluma jer nard je glup nista nezna. Tesko zemlji koja nju slusa. Pola svijeta gladuje a oni bacaju hranu. Nista vise nema smisla oni hoce da nas uniste. To je jasno. Zasto se citav svijet ne upozori sta se radi. Ovo moraju svi da znaju. Citav svijet jer oni su ustvari slabi nemaju nimalo tu snagu kako se prestavljaju. OVO MORAJU SVI DA ZNAJU CITAVA EVROPA I RUSIJA.

 95. Боле Боле

  Боле БолеПре месец

  Сестро мила мора да си пала са Јупитера!! Љуби те Боле из Србије! 💋 😄 👋

 96. spoma. tom

  spoma. tomПре месец

  Eee to sa HRANOM je stvarno cinizam...u Africi i Aziji umiru od gladi, nažalost i kod nas ima puno gladnih..

 97. Mirjana Ravic

  Mirjana RavicПре месец

  Elita ne želi da se siromasni razmnozavaju. Tu spada i Srbija.

 98. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  Opozicija je ukrala izbore Trampu, ali sto je on to dozvolio! U Americi novac pobedjuje a ne narod i njihovi glasovi! To je UVEK tako bilo! Bajden je dobio mnogo vise novca, a ukupno glasanje je kostalo $14 milijardi dolara! Samo budale zaludjene americkom propagandom veruju da u toj drzavi postoji demokratija. Na grckom: demos-narod, kratija-vladati! Videli smo otvoreno, kako se glasovi bacaju, sakrivaju, unistavaju, a polupani americki narod vec ujutro, cekaju u redovima da bi glasali! Propala drzava, sad je jasno!

 99. Mira Aleksic

  Mira AleksicПре месец

  A Tramp 8 milijardi!

 100. Dragan Milekic

  Dragan MilekicПре месец

  Sve je apsolutno tačno. Sa tim da ne možemo apriori prihvatiti da je ta država zbog toga propala. Ili uopšte da je propala. Imperiji dolaze i prolaze po sasvim jednom drugom prirodnom redosledu i procesu. Tako je uvek bilo i biće.

 101. antiglobalista

  antiglobalistaПре месец

  7:14 citat: "Mislim da su žene iste kao i muškarci, ne u tom glupom savremenom shvatanju te jednakosti, već isto tako su ljudska bića koja imaju sve one mane i vrline koje imaju i muškarci KAO I SVI DRUGI OBLICI LJUDSKIH BIĆA." zatvoren citat Pitam se KOJI SU TO DRUGI OBLICI LJUDSKIH BIĆA, osim muškarca i žene, po prof dr Simiću? Kako ja da nastavim da slušam dotičnog nakon ove izjave? Prekidam gledanje i dajem 'thumb down' u neverici kakvih sve budala ima.

 102. Vanja Mile

  Vanja MileПре месец

  Wow Koji zlocin je izgovorio😂muskarci i zene i nisu isti.Samo trans je i musko i zensko

 103. Marija Magdalena

  Marija MagdalenaПре месец

  Pa postoje deca iako su muska I zenska nisu zrela ljudska bica

 104. Shu re

  Shu reПре месец

  Postoje i deca 😉

 105. armedwithsmile

  armedwithsmileПре месец

  Pametan ...Srbo wet back green go.....

 106. Vesna Djuric

  Vesna DjuricПре месец

  Bravo profesore!

 107. Slaven Kovrlija

  Slaven KovrlijaПре месец

  Na svakih 2 minuta iskacu reklame.uzas.

 108. Slaven Kovrlija

  Slaven KovrlijaПре месец

  @S Guerilla ma sa telefona gledam.a tel je kanta

 109. Kudreški

  KudreškiПре месец

  😅😀😏

 110. S Guerilla

  S GuerillaПре месец

  pa jebemumater imate komp a niste instalirali '' ad block''?! ubacite neki i nema reklama.

 111. Dusanka Jankovic

  Dusanka JankovicПре месец

  Bog svima nama pomogo! 😇

 112. Diksi miksi

  Diksi miksiПре месец

  Doktore Afrika gladna, ima gde da se daje hrana..

 113. Vesna M

  Vesna MПре месец

  Tacno tako! Treba da ih je sramota onda sto je Afrika gladna, plus ih tretirali kao zamorcice za vakcine..

 114. Gordana Pajic

  Gordana PajicПре месец

  Hvala Bogu što dolaze gosti kao što je ovaj GOSPODIN! On i dr. Rančić svojim govorom umirujuće deluju na mene.

 115. Petar Petrovic

  Petar PetrovicПре месец

  Nisi u pravu, taj prvi Ponedeljak posle druge Srede kada bi elektori trebali da se sastanu, u ovom slučaju 14. Decembra, NIJE propisan Ustavom SAD već je to Federalni Statut izglasan 1948 godine u Gongresu SAD-a. Jedini datum koji Ustav propisuje je taj 20. Januar koji je NEPOMERIV i obavezan.

 116. Rade Miljković

  Rade MiljkovićПре месец

  Profesore, i mi smo zbunjeni, svi koji prate izbore u toj 'demokratskoj zemlji'. Ipak, za sada je Tramp bolje prošao od NEDAJ BOŽE Kenedijevih. Neka se čuva.

 117. Mirijevo

  MirijevoПре месец

  svaka častgostu i tebi Deki ali svi nešto pametuju a posle ovoliko vremena svatam da niko nema pojma ,traži se realno objašnjenje a nemaga.svetom se ljudi bune a to je jako malo većina sedi po kućama ili maskirani .naj bolji pokazatelj je bio crni petak .Kao sve je normalno daj da kupim sada na popustu dok neko drugi ne ugrabi.meni treba .a šta će biti posle koga briga.svi misle samo na sebe.ljudi ništa ne žele da vide a kamoli da se žrtvuju za bilo koga. pardon većina ne svi.mislim da BIBLISKO OTKROVENJE JOVANOVO sve objašnjava , da je ne izbežno i da smo sve bliži tome .stvari se mnogo poklapaju ko želi da vidi i prvenstveno veruje u HRISTA SPASITELJA .žalosno što gotovo da nema pravih duhovnika ali na žalost i to lepo piše .

 118. spoma. tom

  spoma. tomПре месец

  Druže mnogo su jake te tamne sile...vidiš da ubijaju pravoslavne patrijarhe...i učenog i pravog duhovnika Ampfilohija...

 119. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  @Mirijevo: to je kapitalizam: individualizam, egoizam, sebicnost, bezosecajnost, gramzivost, vise voli svog psa nego svog bliznjeg...veoma hladan narod. Pa sta radi americka drzava vec 250 godina? Ratuje po Svetu i pljacka resurse i sve drugo, otima, ubija da bi oni imali! Americki standard je lazni standard, njihova privreda nikad nije rasla vise od 2%, mozda 3%! Dok ne zakolju i ne uniste neku drzavu, oni su propali! Evo primer Sirije: Tramp je javno rekao na Tv da njega u Siriji samo interesuje sirijska nafta (okupirali su taj deo), a ko se tamo tuce, ubija...njega nije briga. Predsednik velike i tkz. "demokratske" drzave javno i drsko kaze da krade sirijsku naftu! Ladno! Arogantno, sto je tipicno za amerikance. njihova najveca ekonomija je pravljenje ratova, na drugom mestu narko-biznis i tek na trecem nafta.

 120. M. B.

  M. B.Пре месец

  Bravo za izbor gosta! Neočekivano iznenadjenje👍👏👏

 121. Mazdi Soraya

  Mazdi SorayaПре месец

  Brate, kakve veze ima dal zena svedoci sa jedne strane, a demokrate krale.. Totalno nebitno..

 122. Jasmin Hamzić

  Jasmin HamzićПре месец

  Opet ovaj idiot ima nesto protiv muslimana eeeee jado tvrdis da je bilo ko mogao da glasa ali ti nekim cudom nisi mogao. Demantujes sam sebe u dvije recenice . Drug treba malo crkvu da posjetis dušu da očistiš . Nije samo da se ispovedis pa od sutra " Jovo na novo" treba bolan laganje da izbacis sa dnevnog reda. Ne prilici pravoslavcima da istinu izvrcu. ps vecinom vi koji ste tamo negdje najvise lajete, braco bujrum na Balkan pa da poradimo na nekom razumjevanju i pomirenju

 123. Mira Aleksic

  Mira AleksicПре месец

  Drago mi je da ima normalnih ljudi medu nama!

 124. Jasmin Hamzić

  Jasmin HamzićПре месец

  @Marinko Pasic nisam znao za Amira ali sam pogledao par snimaka i hvala ti na informaciji. Bilo je u ratu jos ovakvih ljudi, kako je i sam Amir rekao takvi se ne razmeću svojim postupcima jer je to sasvim normalo i ljudski. Mog oca je nas komsija Mile upozorio i savjetovao da skloni zenu i nas djecu jer je imao informacije sta se sprema. Stari je zavrsio u Zenici a mi smo izbjegli Mađarsku. Poslije par mjeseci se i on izvukao sa ratista. Nakon toga smo otisli u Njemacku. Svako dobro i tebi .

 125. Marinko Pasic

  Marinko PasicПре месец

  @Jasmin Hamzić Slazem se sa tobom,zato sam i stavio rec "nasi" pod navodnike.Moji sigurno nisu.Covek u zivotu mora imati izgradjenu moralnu vertikalu i moralne kodekse po kojima zivi nezavisno kojoj veri i naciji pripada.Tebi je to ocigledno uspelo.Navescu jedan citat iz Biblije-Bozijim sinovima ce se nazvati oni koji stvaraju mir medju ljudima.Ili jos bolje-Junastvo je braniti sebe od drugoga a cojstvo je braniti drugoga od sebe.Ako ima primera u tom nesrecnom ratu gde je ova izreka dosla do punog izrazaja onda je to kapetan Amir Reko iz Gorazda koji je svojim postupkom mnoge Srbe zadivio ali je i mnoge postideo.Mada znam da ima Bosnjaka koji su mu i zamerili sto je tako postupio.Ali treba biti covek uvek i po svaku cenu.Ja mislim da u svakom narodu na svetu ima bar 10 posto ljudi koji su po svojoj prirodi zli.Kada izbije rat,onda takvi dodju do izrazaja,onda oni oslobode zver iz sebe i puste je da divlja.E,takvi nisu ni moji ni tvoji,ni nasi ni vasi.Svako dobro jarane.

 126. Jasmin Hamzić

  Jasmin HamzićПре месец

  @Marinko Pasic ako gledamo medije to tako izgleda ali opste prihvaceno nije , vjeruj mi. Problem je porastao onda kada je urađena rezolucija o Srebrenici , tu je kvaka . Na svu srecu Rusija je uradila posao kako treba. A to sto kazes " nasi i vasi "necu nikad prihvatiti i tu se normalan covjek mora ograditi od nepravde u suprotnom je saucesnik . Onaj ko siluje , pali i ubija nejač nikad ne smije biti nas ili vas . Mislim da sam bio jasan. Lp

 127. Marinko Pasic

  Marinko PasicПре месец

  @Jasmin Hamzić Ovo sto si rekao za Srebrenicu moze da ti stvori mnogo problema zato sto se ne uklapa u opste prihvacenu pricu koju zastupa bosnjacka strana.Ja sam skloniji oceni da je u pitanju "Udruzeni zlocinacki poduhvat" iza koga stoje Amerikanci,i bitange i sa vase i sa nase strane.Klinton dao ideju,Alija prihvatio a ovi "nasi" realizovali.U svakom slucaju,jako teska i mucna tema .Ali kao sto se kaze,-Zaklela se zemlja raju,sve tajne da se saznaju.

 128. Nino Burdik

  Nino BurdikПре месец

  Увек је задовољство слушати умног Професора Симића

 129. Ljiljana Nedeljković

  Ljiljana NedeljkovićПре месец

  Bravo profesore Simicu,slusala sam Vas ,Vi ste divni I mnogo informacija sam dobila.od Vas .Svako dobro 1🙏🙏🙏

 130. Mirko Peric

  Mirko PericПре месец

  Тако је у Америци, само напујдаш жену на противника, да не би био проглашен силеџијом.

 131. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  @Mirko Peric: tacno, od prvog dana kako je Tramp usao u Belu kucu, bila je prljava kampanja da Tramp mrzi zene, da se on najruznije izrazava o zenama, ....to je bilo sve cetiri godine, raznih izmisljenih afera! Inace udarali su ga sa svih strana, non-stop su izmisljali razne lazi: te da mu je Rusija pomogla da pobedi, da je on agent Kremlja...dugacak bi bio komentar kad bih sve napisala

 132. Igor Stankovic

  Igor StankovicПре месец

  Ne samo ovi na vlasti, nego cela politicka i kulturna elita.Totalno smo u vlastima bolesnih psihopata.

 133. Teodora Teo

  Teodora TeoПре месец

  Bog pomogo! Pozdrav veliki!

 134. Astro Prognoza Mirjana Janis

  Astro Prognoza Mirjana JanisПре месец

  Tramp je u škorpionskoj i ne može išta do 19.12.2020. godina.

 135. Daliborka Bojic

  Daliborka BojicПре месец

  Tad je sveti Nikola

 136. Snezana Maksimovic

  Snezana MaksimovicПре месец

  Gost je izuzetan, zovi te ga cesce. Hvala Vam.

 137. Beck Georgina

  Beck GeorginaПре месец

  Bravo Profesore kao i Srbin Info! Idemo u nove ponedeljak. Veliki pozdrav za sve iz Frankfurt 👍👍👍🦔🦔🦔🥰

 138. МаНије Важно

  МаНије ВажноПре месец

  Bravo Dejane!Pravi gost!Pozdrav za profesora.

 139. Slavica Janosevic

  Slavica JanosevicПре месец

  DEJANE ziv i zdrav bio.

 140. NN V

  NN VПре месец

  Bravo Profesore

 141. Vera Karadzic

  Vera KaradzicПре месец

  Izvaredan interjvu culi smo toliko novih informacija o problemima u svetu o kojima nismo imali pojma.Bravo gospodine Zlatanovicu izabrali ste odlicnog gosta.

 142. Вoжд Вeчни

  Вoжд ВeчниПре месец

  Свака част за госта! Зашто овај господин није амбасадор Србије у америци ???

 143. Marinko Pasic

  Marinko PasicПре месец

  Svaka cast za gosta.Izuzetno pametan,utemeljen i dobro informisan covek.

 144. Marinko Pasic

  Marinko PasicПре месец

  Nema osnovnu kvalifikaciju neophodnu da bi bio Vucicev kadar.Nije budaletina.

 145. Milan N

  Milan NПре месец

  @Maca Jovanovic Pa i bolje da nije, da može u budućnosti u nezavisnoj Srbiji biti ambadador 😉

 146. Maca Jovanovic

  Maca JovanovicПре месец

  Pa nije clan sns-a

 147. Vera Obradovic

  Vera ObradovicПре месец

  Mnogo komentara da su ljudi depresivni zbog ovog ludila , moramo da naučimo da budemo strpljivi da sačuvamo mentalno zdravlje . I ranije su ljudi imali težak period pa je prošlo . Sa verom u Boga procice i ovo ludilo moramo daizrzimo.

 148. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  istina da je tesko vreme sad kada testovi kazu i da koka kola je pozitivna na koronu

 149. Goca Švonja

  Goca ŠvonjaПре месец

  Malo mi je ne jasno? Demokrate ne podržavaju vojsku, i rat? Pa oni i prave ratove?????

 150. Goca Švonja

  Goca ŠvonjaПре месец

  @Angela Ninkovic Demokrate su bile na vlasti nas kada su bombsrfovali.Nikada neću zaboraviti, kada su Klintona pitali zašto Novi Sad ? A on izjavio da je to grad drugi po veličini na Kosovu? Olbrajtova Voker, ne želim nikom ništa loše samo da im se vrati sve što su drugima uradili.

 151. Angela Ninkovic

  Angela NinkovicПре месец

  @Goca Svonja: I jedni i drugi! Demokratska i Republikanska partija su u sustini jedna partija sa dva imena! Tako su napravili kapitalisti jos davno, jer je to sistem da oni uvek vladaju. Cilj je da narod ne izglasa nekog koji ce raditi za interese narod a protiv kapitalista. Amerika je jedina drzava u kojoj narod ne glasa direktno vec delegati odlucuju (electoral college) ko ce biti predsednik. Pa onda zasto narod glasa? Glume demokratiju? Ali, i oni ne odlucuju uvek! Primer Busa mladjeg i Al Gora (Klintonovog podpredsednika) koji je dobio vise glasova delegata od Busa, ali je Vrhovni sud odlucio i proglasio Busa za predsednika! Zasto Demokratska stranka nije zaustavila ni jedan rat, pa ni protiv YU, nikad! To je propaganda da su oni za narod, radnike a ovi drugi za kapitaliste! Ista kapitalisticka banda!

 152. Ljubica Veselinovic

  Ljubica VeselinovicПре месец

  Postovanje profes,Simicu zar ne vidite da je Bajden uhapseni I I'ma nanogicu na cizmici Svi ce biti uhapseni gen Flint je na putu,pratite malo sta se dogadja!!!

 153. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  bajden ce pre biti predsednik ako ne bude crkao do januara nego u zatvoru jer sistem radi za te sataniste

 154. Diksi miksi

  Diksi miksiПре месец

  Profesor ili ne zna ili se pravi da ne zna sta se desava u sad ili ne sme da komentarise.

 155. Dana Gordana

  Dana GordanaПре месец

  @Milan N mislim da je došlo do nesporazuma. Mislila je da je na putu, po zadatku, a ne da je sledeći.

 156. Milan N

  Milan NПре месец

  Poštovanje Ljubice, general Flint je HEROJ, Šef obaveštajnih službi SAD-a, koji je odličnom saradnjom sa Ruskim i Evropskim službama, kao i njegova stručnost i brzina delovanja na terenu bez slanja informacija u Lengli, i čekanje naređenja, porazio ISIS, Bin Ladena, itd... General Flint je pošteni, sposobni vojnik SAD-a i on će bez razmišljanja na giljotinu za svoju zemlju, zato i ćuti, inače on je JEDINI koji zna celu priču, a oni su ga uhapsili... Čovek koji je bio prvi obaveštajac SAD-a, a FBI ga hapsi?! Zna nešto što mi obični ljudi ne znamo. Nemojte da Vam ja iz Srbije objašnjavam geopolitičke procese u SAD. Odgledajte dokumentarac "The plot against the president". Sve najbolje.

 157. Zorka Vukicevic

  Zorka VukicevicПре месец

  WWG1WGA

 158. slavic1 cccp

  slavic1 cccpПре месец

  Volio bih da ispale te rakete pa daću ja bit jedina žrtva tog napada

 159. Mila S.Dostanic

  Mila S.DostanicПре месец

  U svakom slučaju malo sam nestrpljiva ali vredelo je odslušati do kraja !Veliko hvala !Narode da li smo svesni šta se dešava !Užas !

 160. milan medic

  milan medicПре месец

  Stanovnici srbije nisu u kavezu vec im je navucena ludacka kosulja jos pre 30 godina a i vise i pod budnim su okom vlastodrzaca. Sve vise je stanovnika koji idu ulicom i gsp i pricaju sami sa sobom a i samog sebe ponekad uhvatim da pricam sam sa sobom , skacu sa mostova i zgrada, streljaji jedni druge na ulicama, omladina sve ludja pod drogama i alkoholom, skupstina probranih lu ka , a predsednik i premijer danonocno ubise se od rada, ali rezultat je negativna selekcija osoba koje vode srbiju, proizvodnja je naopaka jer smo svake godine zaduzeniji. A kako skunuti tu ludacku kosulju , i dali ce se pojaviti srpski Hudini. Hoce on je u svakome od nas i samo da se aktiviramo i ludacka kosulja ce puci i da konacno slobodno prodisemo i to je za pocetak sasvim dovoljno.

 161. Ime

  ImeПре месец

  Ma Bravo!!! Samo nastavite s istinom.

 162. Vesna Stamenkovic

  Vesna StamenkovicПре месец

  Kako tvoja korona

 163. Vladan Angeleski

  Vladan AngeleskiПре месец

  Сва срећа што Брнабић није жена

 164. Mandaljena Mandaljena

  Mandaljena MandaljenaПре месец

  Pad Babilona!!!

 165. Vesna Be

  Vesna BeПре месец

  Tramp je opušteno igrao golf (bez brnjice), jer je još 2018. imao exe verziju softw. (kad je i potpisao ukaz o krađi izbora, spolja tj potkopavanju nacion. bezb. US) i samo je putem SCIFA ispratio rad onog džubox hardwera za brojanje u real time. Poenta je u dopuštanju totalnog ogoljavanja skotova ... i domino efekat by corona ... skotovi svih vrsta i boja, na svim meridijanima postaju vidljivi. Nema šta više da se čeka ... nego opšta kosidba korova. PS Slušanje neverovatno lucidnog Simića ... uvek kvalitetno uloženo vreme i obnavljanje volje za neophodnu nam ... "nemoguću misiju". Moguća je. Tako je Simiću ... il' da pocrkamo il' da dreknemo ... dosta, bree ¡¡¡

 166. Dragan Miljevic

  Dragan MiljevicПре месец

  Lepo rece professor, politicari nece da odu sa vlasti, jer su "paraziti na drzavnom organizmu". Hoce hoce, jos maloo, molice da odu, ali kad narodu " pukne film" , bice malo prekasno !

 167. Политички живот

  Политички животПре месец

  Свака част на добром интервјуу. Професор Симић је понудио једну другачију перспективу покренутих тема која је обогаћена детаљима из његовог личног искуства. Свака част.

 168. Mila S.Dostanic

  Mila S.DostanicПре месец

  Uz dužno poštovanje vj ne dajete odgovor na postavljeno pitanje .Kao da je čas istorije sve vreme čekam konkretno toga nema. Jasno i precizno ako je moguce !?

 169. Sasa Zivkovic

  Sasa ZivkovicПре месец

  Не желим да изигравам “дрвеног адвоката” у име проф. Симића, али уопште није у овако кратком и временски ограниченом временском периоду објаснити или појаснити сву замршеност и вишеслојност америчке политичке сцене, па самим тим избора и њихових резултата. Заправо, најбоље је прочитати нешто у вези са том темом (припремити се унапред), онда је лакше разумети и речи професора. Верујте (ово пишем, заиста са најбољом намером) није лако бити концизан и апсолутно разумљив на овако обимној и разуђеној теми. Живео сам скоро деценију у САД и опет морам да се подсећам и учим додатно...

 170. Snezana Vukotic

  Snezana VukoticПре месец

  imamo i mi nase zene u crnom. ne zaostajemo a svetom.

 171. Liljana Ristic

  Liljana RisticПре месец

  Dobar dan svima hvala na velikoj pouci Steta sto vi ne vladate u Srbiji ima mnogo nasih ljudi pametni i obrazovani i da pravi Srbi Vladaju Srbijom pozdrav

 172. Biserka Pavlović

  Biserka PavlovićПре месец

  Ovaj je otvoeno rekao da je glasao za demokrate. A to bi on vlada?

 173. Misoja Kuzmini

  Misoja KuzminiПре месец

  Živeli profesore❤❤❤❤❤

 174. Aleksandar Tomic

  Aleksandar TomicПре месец

  Pozdrav za najbolji YT kanal i najboljeg profesora i voditelja!

 175. Marko Vreja

  Marko VrejaПре месец

  pozdrav za profesora doktora Simica

 176. Ja Adut

  Ja AdutПре месец

  Iz Amerika nikada nije ni prestajao da dolazi smrad .Smradovi su i ovde i tamo !

 177. dušanka plećević

  dušanka plećevićПре месец

  Ko kaže da JE KLIMA LOŠA??

 178. Ras Turismo

  Ras TurismoПре месец

  Председник Троморавске републике

 179. AR Srbija

  AR SrbijaПре месец

  da zena valja i bog bi se ozenio

 180. Danijel Jelic

  Danijel JelicПре месец

  pa zar nije imao sina sa marijom

 181. Mira Aleksic

  Mira AleksicПре месец

  @AR Srbija Da, moze i mora i van braka! Jer su bekrije i danasnji muskarci!

 182. Beli Oblak

  Beli OblakПре месец

  Sta pricas ti kukavac? Svo zlo na ovom svetu uglavnom rade muskarci.

 183. AR Srbija

  AR SrbijaПре месец

  @Ilona Dostinic ali u pravu ste ? dok su zene radjale i bile zene ....svet je napredovao... ove zene sada tzv. oslobodjene su nesto drugo. te su se udale za satanu. ovde sam rekao o vezi zena udatih i boga. ona moze da rodi i van braka jel da ?

 184. Ilona Dostinic

  Ilona DostinicПре месец

  A ko vas je rodio?

 185. Zoran Gasic

  Zoran GasicПре месец

  Znas sta, ja mislim da je Brka bio u pravu. Tram ce na kraju zaista uhapsiti Vucica. I to vrlo brzo.

 186. Mira Aleksic

  Mira AleksicПре месец

  @Aleksandar ### Nije ga briga, ali ne vrijedi unistiti mrezu u jednoj drzavi, jer je ona svjetska!

 187. Aleksandar ###

  Aleksandar ###Пре месец

  Šta njega briga za Žvalavka

 188. srdjan djordjev

  srdjan djordjevПре месец

  Nema veze elektronika. TAMO nikad i nije bilo te tako reklamiranje demokratije