Promena izbornog sistema: Evo kako će izgledati Srbija posle Vučića

U organizaciji Srpskog pokreta Dveri, u utorak 20. oktobra, je u Pres centru UNS-a održan okrugli sto na temu „Obnova demokratije i reforma izbornog sistema u Srbiji“.
Na debati, učešće su uzeli: Dušan Vučićević - docent sa Fakulteta političkih nauka, Dejan Bursać - Institut za političke studije, Boban Stojanović - politikolog i doktorand na FPN-u, Mladen Mrdalj - politikolog, Milan Zirojević - koordinator programa izborne reforme Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Dušan Milenković - Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative, dr Andrej Mitić - Forum za nacionalnu demokratiju i prof. dr Tamara Milenković Kerković - potpredsednik Srpskog pokreta Dveri.
Moderator na okruglom stolu bio je Boško Obradović - predsednik Srpskog pokreta Dveri.

Коментара

 1. SRBIN info - kanal Centar

  SRBIN info - kanal CentarПре 3 месеца

  Ne zaboravite da pratite kanal CENTAR klikom na dugme SUBSCRIBE (PRATITE) ispod videa. Hvala.

 2. Mirjana Pavlovic

  Mirjana PavlovicПре 2 месеца

  Sve je to lepo, ali nema sanse da se promeni izborni sistem do sledecih izbora. Sve i da se promeni, pored ovakvih medija i SNS partijske vojske, nema nikakve sanse. Samo cudo ili neka katastrofa mogu da donesu pozitivne promene.

 3. Vuk Drobnjak

  Vuk DrobnjakПре 3 месеца

  U eri informatike hocu da glasam svkog dana i neposredno odredjujem svoju sudbinu. Ne treba mi ni diplomatija iza zatvorenih vrata, ni tajne konvencije ni drzavna ni vojna pseudo tajna. Hvala prijatno

 4. Ani Nomini

  Ani NominiПре 3 месеца

  Da bi se poštovala demokratija pod br 1,ako ne sprečite primera radi slučajeva kupovina poslanika i odbornika npr. prošao na listi Dveri u parlament posle izbora prešao u neku drugu stranku ili ti u neki pokret koji nije ni učestvovao na izborima, sigurno zbot takvih slučajeva imaćemo ogroman broj apstinensta jer taj navedeni cirkus niko neće da gleda.

 5. Nikola Jovanovic

  Nikola JovanovicПре 3 месеца

  SRBIJA RIP OD 1990😭😭😭😭😭 ZBOG OLOŠA I SISTEMA BY BY SERBIA I'M GOING TO WORLD

 6. Vuk samotnjak

  Vuk samotnjakПре 3 месеца

  Putuj igumane i ne brini za manastir.

 7. Jasmina S.

  Jasmina S.Пре 3 месеца

  Izvinite a kada pocinje slobodna Srbija? Cisto da se ne iznenadim.

 8. Ljubiša Ćirić

  Ljubiša ĆirićПре 3 месеца

  MIRNO I SPONTANO "DVERI" PREZENTUJU SVOJ PROGRAM I VIZIJU SLOBODNE SRBIJE. OVO JE NESTO SASVIM NOVO NA POLITICKOJ SCENI, JER DOSAD SMO BILI U "KOLEKTIVNOM LUDILU". HVALA OBRADOVICU.....