Srđan Škoro objasnio: Evo kako da Vučić ode, a da se 'žuti' nikad ne vrate

#BoškoObradović, #MiroslavŠkoro, #centar
Osma epizoda emisije „Promena sistema sa Boškom Obradovićem”.
Gost: Srđan Škoro, novinar i autor knjige „Pobuna”
S dopuštenjem preneto sa fejsbuk stranice Srpskog pokreta Dveri - 101082364645477/videos/1039473729808619
****************************
WWW: srbin.info RSclub: shorturl.at/gnosN
Twitter: srbininfo
Facebook: srbin.info
----------------------------
Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „centar” i rad portala „srbin.info”, donacije možete da uplatite putem sledećih linkova:
www.paypal.me/srbininfo/
www.paypal.me/srbininfo/5
www.paypal.me/srbininfo/10
www.paypal.me/srbininfo/20
www.paypal.me/srbininfo/50
www.paypal.me/srbininfo/100
#novosti, #news, #vesti, #Srbininfo, #Centar, #intervju, #politics, #AleksandarVučić, #DejanPetar, #politika, #Beograd, #Belgrade, #Serbia, #Srbija, #Serbian, #Srbi,, #BoškoObradović, #MiroslavŠkoro,

Коментара

 1. SRBIN info - kanal Centar

  SRBIN info - kanal CentarПре месец

  Ne zaboravite da pratite kanal CENTAR klikom na dugme SUBSCRIBE (PRATITE) ispod videa. Hvala.

 2. Mig 29

  Mig 29Пре месец

  @BOŽO GRBIĆ al alek brutal i vizionar srbije hahaha smesni ste vi

 3. Mig 29

  Mig 29Пре месец

  BOSKO DRUZE POZDRAV IZ SOCHI ZOVI SAMO ZOVI SVI CE SOKOLOVI DA POMOGNU DA OVOG IZDAJNIKA UKLONOMO

 4. Ilija Sesum

  Ilija SesumПре 22 дана

  To sto ste rekli na 40:51 oko reketiranja je dozvolio i sproveo Zoran Djindjic po kome ulice i trgovi danas nose ime

 5. Dascara Pravi rostilj

  Dascara Pravi rostiljПре месец

  Mediji. su nas ubili.

 6. Aleksandar ###

  Aleksandar ###Пре месец

  Žvalavi je došao uz pomoć demokratije do vlasti a sada uništava put kojim je došao tu istu demokratiju. Licemerno i zlo.

 7. Srb89in

  Srb89inПре месец

  Без државе, народ не може да опстане и рушећи државу са њеним институцијама очигледан циљ непријатеља је уништење народа. За контранапад, неопходан је моментални отклон од садашње опозиције, тј. посмртних остатака ДОС-а, јер без тога нико не може да добије подршку народа, то посебно важи за Бошка и његово непотребно шуровање са криминалцима из ДОС-а. У перцепцији оног здравог дела корпуса нашег народа, опозиција је једнака власти и обрнуто и као такву чека је лустрација и суд. Били смо сведоци како су на јулским демонстрацијама прошли Тадић, Јеремић и Трифуновић, Ђилас се лукаво није појавио, а ни он не би прошао боље. Већина је прозрела како систем функционише. Већина је схватила да над њима влада једна отуђена мањина, интересне групе доведене на власт да извршавају налоге страних сила и да се енормно богате. Њих народ и држава апсолутно не интересују, осим наравно у време намештених избора.То је добро уигран, проверен и савршено контролисан метод владавине, који они не желе да мењају а страховито се плаше промена. Јасно је да са њима никакви преговори неће бити могући, зато се треба спремати за побуну великих димензија све док режим не капитулира. Затим је неопходно формирање техничке прелазне владе, тзв. Владе Народног спаса у периоду од минимум 6-9 месеци до чак годину дана, како би се омогућили фер и слободни избори. За те будуће слободне изборе потребно је формирати снажну национално опредељену алтернативу и освојити већину гласова, како би воља већине народа могла да се имплементира у државне институције и на тај начин суверено остварује. Пошто су медији затворени, потребно је форсирати све алтернативне изворе информација и неопходан је рад на терену. Улица, затворени простори, предавања, трибине, флајери, плакати, свуда где информација може да се пробије треба је покренути. Народу је потребан мисионарско - терапеутски третман како би се ослободио окова страха, малодушности, лењости, летаргије и апатије, сумње, незаинтересованости и неповерења и могих других духовних болести. Народ је потребно освестити, утешити, ободрити, охрабрити, подићи га, сабрати га и повезати, дати му импулс живота и таквог га мотивисати и покренути на борбу.

 8. Aleksandar ###

  Aleksandar ###Пре месец

  Proglasiti za državni praznik dan kada padne Sns okupator kao dan Slobode. Da nam se takvo zlo više nikad ne ponovi.

 9. Snezana Stojanovic Vidosavljevic

  Snezana Stojanovic VidosavljevicПре месец

  G- ne Skoro, ja Vas nadasve postujem. Ali, svakome kome je jasno, jasno je, da je ovo okupaciona i izdajnicka vlast. Ona se, na zalost, moze oboriti samo na ulici. Pozdrav iz Leskovca.

 10. Suzana Nikolić

  Suzana NikolićПре месец

  imamo nevažeće l.k.automatski ništa nije važeće do sada,gospodin Šiljegović ima intervju sa grupom 69,u pozadini imamo svevideće oko i boginju Ištar,što po zakonu o l.k. ne sme tu da bude,on je vratio i tražio važeću,podneo je tužbu i kaže svi da vratimo l.k. koja je nevažeća

 11. Стазама Љубави

  Стазама ЉубавиПре месец

  Nema Boško nikakve šanse kod građanskog dela naroda

 12. Mirjana Pavlovic

  Mirjana PavlovicПре месец

  I ja sam pokusavala ranije da diskutujem sa komentatorima i vapim za ujedinjenjem opozicije, pogotovu patriotske. Uvidela sam da tu postoji mnogo vise netrpeljivosti nego medju ljudima koji nisu stranacki orijentisani. Pokusavala sam i da Srdjanu Nogu, koga sam povrsno poznavala iz Dveri, ukazem, komentarisuci njegove pojavljivanja, da neke njegove izjave nisu dobre za opoziciju i da ga molim da ne cepa Dveri (zbog toga sto su tada bile jedina patriotska stranka koja je podrzala ujedinjenje opozicije). Ne da sam ja tu iole znacajna. Obican sam gledalac. Shvatila sam, konacno, nakon njegovog pozivanja na junske proteste, koliko su njegove price i o migrantima i o Vucicu bile tendencioznena pozivi na proteste neorganizovani. Sve bilo samo izduvni ventil za najfanaticnije patriote koji je bio osudjen na propast. Najbolji vam je dokaz da sada Vucic koristi neke njegove drasticne izjave iz avgusta kao povod za obracun sa opozicijom (Djilasom!!??)u skupstini. Inace podrzavam unapred potpisane ostavke politicara (mada kazu da to nije pravno valjano), ali, moralno, sigurno jeste. I Bosko je potpisao takvu izjavu pred predsednicke izbore, a i skoro je u nekom intervjuu dao slicnu izjavu.

 13. Petar P

  Petar PПре месец

  Sve je isti Poredak, igraju igru napisanu. Nece Sloboda doci lako

 14. Minja Milen

  Minja MilenПре месец

  Сам помен уједињења или сарадње ткз опозиције, аутоматски одбијате све. Неће нико политичаре. Једино што ће историја о њима памтити је да ниједну прилику за издају народа нису пропустили, штавише, такмичили су се ко ће више да их смисли. То мора да се запамти. Бошко, вама још можемо опростити, и свакако би да то докажете делом. Како? Удаљите се од ткз опозиције, пресеците. Потом исландски сценарио, ММТ национални економски смер, који би се из дана у дан усавршавао и који би се одмах , добро кажем одмах активирао, минимална администрација / прелазна влада, састављена од стручњака доказаних патриота, тако на свим нивоима. Потписана изјава, коју предлаже Срђан Ного, увести у програм. С тим у вези Бошко, помирите се са Срђаном (ако не, објасните јавно и један и други, зашто). Горе поменуто је једини програм ваљан за народ, који мора олакшати одмах, било шта друго је само нова обмана, па... знате то и сами. Уједините се са људима с алтернативних медија, који би преносили сваки од њих, сваког дана, истоветну поруку, истоветну истину. Договор око овакве будућности је дужност сваког. Исто тако, мора народ да зна тачно ко је ко, према томе изнесите у јавност све (заборавите политичке говоре, фразе, говорите искрено, отворено, само тако ће вам се поверовати. Не требају нама никакви странци. Памет наших људи у земљи и диаспори имају капацитет претворити у рај целу планету не само Србију. Учините тако и имаћете подршку свих ''хуманих'' снага света (суштински главне) , па тако помоћи и оним лидерима света , нама једино потребним на планетарном нивоу. Све најбоље свима и Бог с нама свима П.С. ко се плаши хладноће, кише, ветра, ко не познаје муке народа и не осећа народ себи равним, ко не стане уз народ у протесту , као што је било у јулу, и после, или што је сад против намета, ...Збогом. Ето вам прилике, придружите се народу, дигните се против илегалних намета, убијања малих привредника (колико има малих, мало ли је....) . По изреченом у овом обраћању, чини се да и ви делите ово мишељење. Сада дела

 15. Dario Mirovic

  Dario MirovicПре месец

  Sta je sa prof. Dr Milo Lompar. Nije pruzio podrsku za vreme strajka gladju ispred Skupstine. Nigde ga nema...! Srdjan Skoro.. Izvanredan..!

 16. Milanka Babic

  Milanka BabicПре месец

  Шкоро није у праву кад каже да опозиција не може да буде боља јер је такав и народ, тј. лош. Опозиција и позиција су најгори део народа. Уосталом, он је био ангажован у оном Покрету слободних грађана са Сашом Јанковићем, који је био продужетак грађанистичке политике ДС, ЛДП ...Јанковић је имао и хипотеку да је био присутан у тренутку (само)убиства свог пријатеља. Човек кога ДБ држи у шаци због убиства није неко за ким би народ кренуо. Па, академик Душан Теодоровић, типичан другосрбијански олош... Народ је бољи од свих њих, и више им не верује, с пуним правом.

 17. Moma Praizović

  Moma PraizovićПре месец

  Baš to sam i sam hteo da kažem

 18. Milanka Babic

  Milanka BabicПре месец

  @Mirjana Pavlovic поента мог поста је:Шкоро није у праву кад каже да опозиција не може да буде боља јер је такав и народ, тј. лош. Опозиција и позиција су најгори део народа....И не можете да будете са другосрбијанском дружином и очекујете да вам Срби верују да сте на њиховој страни. Како? Да читамо мисли? Иначе, има доста паметних предлога, али....више не верујем.

 19. Mirjana Pavlovic

  Mirjana PavlovicПре месец

  Nemojte gledati gde je sve g. Skoro bio. Ljudi pokusavaju da nadju istomisljenike i biraju izmedju trenutnih politickih opcija. Nisu odgovorni za to sto njihovi partijski drugovi izjavljuju. U poslednje vreme gospodin Skoro nije davao drugosrbijanske izjave, a u svemu ostalom ima pametne i dobronamerne sugestije kako da se opozicija organizuje.

 20. Danica Basaric

  Danica BasaricПре месец

  G dine Škoro, Vi bi trebalo da sve ovo da napišete na papir pod tednim brojevima zadataka za opoziciju, i tim redom postupaju pri, što bržoj, promeni "sistema. Potpisala bih svaku vašu reč. Hvala g dinu Bošku što Vas je pozvao u emisiju. Predlog da Vam u emisiji što pre bude sagovornik G din Danko Vasović. Pozdrav i krenite što pre, jer vi ste Obradović za koga vlada mišljenje da je sposoban i neukaljan čovek. Ostanite takvi.

 21. Cedomir Vukicevic

  Cedomir VukicevicПре месец

  Схватите. Сви који су 5 октобра преварили народ, превели га жедног преко воде, више не могу преварити народ. Народ сада мисли да су сви исти који се боре за власт. Сви се боре за своје џепове, а не за бољитак народа. Зато сада народ више никоме не верује. Нити жели да икога подржи. ДРУГО, народ не види никога ко би им задобио поверење, да га како тако поставе на власт. Власт помоћу медија све чини да преко медија намаже изметом сваког ко се супротставља, а део народа верује медијима. 5 октобар, и период пљачке, лоповске приватизације је уништио у народу веру у боље сутра.

 22. Wurlag

  WurlagПре месец

  Eto Srdjan Skoro Novinar intelektualac pametan covek a ne zna zasto ljudi glasaju za Vucica,stvar je vrlo jednostavna Vucic je kazna za sve ono sto Zuti "nisu radili, a nisu Radili nista.Prvo da podsetim ljude koji se pitaju isto pitanje.Vucic je osvojio vlast za dva polu mandata po osnivanju nove stranke znaci nekih cirka 4 godine...Posle toga Bivsa vlast a Sadasnja opozicija to jest derivati zute stranke a delom i Bosko i njegova ekipa zabludelih nacionalsta su napravili toliko losih i besmislenih poteza da to uopste nije uverilo glasace da bi mogli da budu bolja vlast,cak stavise i sami su zamorili svoje potencijalno glasacko telo.Ljudi u Srbiji ne glasaju oni navijaju,ovde niko nije pobedjen na izborima ovde se sece gordijev cvor...Ako se neko pita zasto su svi relevantni Mediji podrzavaju Vucica e to je zato sto su demokrate isto koristile zastrasujuce metode protiv medija koji nisu pisali ono sto im se svidja,vecina kada o tome prica zaboravlja kako je Finansijska policija Mladjana Dinkica nocivala u Kuriru i napisala stotine krivicnih prijava i prakticno pokusala da unisti list,pa i sam Bizarni informer je bio deo toga jer se on pomognut Demokratskim parama (Tad se zvao Press) odvojio od Rodica i ekipe...Kasnije Kada je SNS dosla na vlast oni su imali pare a Demokrate ne onda je sasvim logicno zasto je Informer (Vucicevic) okrenuo list,ovde jos jednom moram da podsetim na pokusaj Demokratske stranke da udje u Vlasnicku strukturu Politike na kraju mandata..Sve ovo sto Vucic radi naucio je od Zutih samo sto on to radi malo bolje od njih...Druga stvar je mozda i najbolji Vucicev potez a to je dovodjenje Dusana Vujovica na celo ekonomije,nije on to uradio zato sto je Pametan vec jednostavno nije imao izbora rezovi u ekonomiji su morali da se urade .Pre Vujovica ministar je bio ministar Lazar Krstic koji je napustio funkciju uz reci "ova vlada ima meko Srce"....Kada je Vujovic preuzeo ekonomiju on je i stvarno utegao sto znaci da je rezim postao jos bogatiji, nasa ekonomija sada zdravija nego za vreme zutih i to je Cinjenica...Barem za nas koji pratimo ekonomske parametre zadnjih 15 godina(u stranim institucijama,posto nasima ne treba verovati),ma koliko ekipa sa pescanika pokusavala da dokaze suprotno...Slaba opozicija je jako losa stvar za drzavu ali ova opozicija je toliko bleda da je to neverovatno,Vucic apsolutno nema potrebu da(poput Dodika) koristi pare da ih posvadja medjusobno,oni to rade sami toliko su jadni da je jedini nacin na koji ja mislim da ce doci do neke zamene rezima Srcani udar od koga bi Vucic preminuo..trenutno se ni na horizontu ne nadzire niko ko bi mogao da ga zameni on je jak kao crna zemlja..Jaci nego i Milosevic posle gazimestana..a njegove greske nece ponoviti ..Srdjan sSkoro je inace potpuno stao na Stranu Sase Jankovica uopste ne razmisljajuci da li taj Covek uopste moze da bude politicar,sada kada nas je Sasa sve odjebao on vise "ne zna" zasto Vuciev rezim i dalje opstaje na vlasti...naravno de ne zna jer i pored toga sto je novinar on uopste ne razume politicku scenu u Srbiji sto nije strasno strasno je sto tu politicku scenu ne razumeju oni koji bi stvarno trebalo da budu opozicija...pogotovo Bosko koji je trenutno u osnovnoj skoli politike tek treba da udje u Srednju..

 23. ApsolutnoStrucan PFK

  ApsolutnoStrucan PFKПре месец

  Odlican gost!

 24. Branko Spasojevic

  Branko SpasojevicПре месец

  Pozovi bivseg stranačkog kolegu Noga Srdjana 😁

 25. Duško Petrov

  Duško PetrovПре месец

  Ukupne društvene odnose u Srbiji kontrolišu zaduženi centri moći sa Zapada, a Istok je oportun jer nema tu moć, a ima interese, tako da smo došli u položaj "monete za potkusurivanje". Naša istorija do današnjih dana ima veliki broj sopstvenih ili spoljašnjih fatalnih odluka, pa je zadnji čas da odlučujuću ulogu preuzmu mudri i karakterni nosioci vlasti.

 26. Petar P

  Petar PПре месец

  Zabetonirali su nas, ali opet sutra je novi dan i Sunce opet izlazi, mesaju se karte I sve zavisi od nas i dokle ovo mozemo da trpimo

 27. S J

  S JПре месец

  Pa ko da se buni? Državni aparat? Penzioneri? Gledaoci rijalitija ili ovi na internet mrežama?Prvi plaćeni, drugi nesposobni, ostali zauzeti i nezaintersovani.

 28. Marina Marija

  Marina MarijaПре месец

  Одлична промишљања поштованог Шкора, мора се зауставити ова срамна имитације најцрње "кинеске револуције" у Србији и велеиздајничког система апп

 29. Goca Karapandzic

  Goca KarapandzicПре месец

  GOSPODINE SKORO,OVAJ NAROD NE RAZUME STA VI PRICATE.PAMETNE LJUDE NAROD NE RAZUME.

 30. Rade Miljković

  Rade MiljkovićПре месец

  Cenim S Škora, borim se protiv nepravde već 6godina ali Mi poniženi nemamo televiziju, advokate novca, na ivici smo dostojanstva pa se pojavljuje i strah zaživotom potomaka inormalno svojim. Recimo sada se u Kraguje u naplaćuje grejanje iz 2001do 2003iako ga tada nismo imali i ko će da nas brani? Dajte i nasobeščačćene da se čujemo i kažemo naše muke.

 31. MadLaD

  MadLaDПре месец

  Kao prvi korak morate da nađete načina da ove informacije dopru do što više ljudi. Na primer ovakav intervju bi trebalo pola Srbije da vidi - postoje načini da se poveća prisustvo na društvenim mrežama. I ljudi, ne obraćajte pažnju na ove botove koji demorališu i prave konfuziju (ovi svi što vas napadaju kako "mnogo pričate", lupetaju o nekim ustancima i pljuju bukvalno svakog poštenog čoveka iz desne opozicije - to su 90% botovi)

 32. Ljuba Tonic

  Ljuba TonicПре месец

  Poznato je kako se Djilas obogatio. Hocemo li i njega lustrirati, obzirom da niko nece moci da se zastiti, bez obzira sto je na celu neke stranke. A poznato je da je Djillas i sada u nekim biznis radnjama sa Vucicem. Bosku i tebi Skoro svaka cast, posebno tebi koji si i posao izgubio samo zato sto si se pobunio. Bosko nikad nije bio na vlast i o njemu se ne moze nista lose reci, naprotiv. Ali Djilas, Jeremic, Borko, to su poznati iz vremena haranja i pustosenja Srbije od strane DS. Dali sa takvima zelimo promene i hoce li biti promene. Naravno da Vucic je najgori, ali ne moraju isti oni koji su opeljesili ovu zemlju da ponovo odlucuju o nasoj sidbini.

 33. Aleksandar ###

  Aleksandar ###Пре месец

  Mi imamo sa Šizojem problem što je bahat i bezobrazan a takvog nema na političkoj sceni i po tome je gori od svih drugih. Nemamo mi problem sa krađom već sa bahaćenjem.

 34. andrea Budecevic

  andrea BudecevicПре месец

  Đilas je ušao bogat u politiku i bio samo gradonačelnik Beograda, ako je krao u zatvor, kada već znaju u evro koliko je ukrao što ga ne uhapse!

 35. mimi 78

  mimi 78Пре месец

  Podijelite kalasnjikove narodu koji ide na protest da imaju sanse da se odbrane od SAJ-a.

 36. Brankica

  BrankicaПре месец

  Poštujem Srđana Škora, ali često se uzimaju u obzir samo navodna opozicija, ili vladajuća horor stranka, a ne pominju se ljudi koji nisu članovi ni jedne političke partije, a imaju rešenja za sve segmente društva, kao i da nas izvuku iz ekonomskog haosa. Nama treba vlada narodnog spasa: Dragaš, prof. Komazec, Predrag Mitrović, Višeslav Simić, Dragan Radović, Slobodan Reljić, Ivan Pajović, za ministra zdravlja dr. Alek Račić.....za direktora RTS-a Danko Vasović. U SANU bi sedeli dr. MIlan Brdar, Milo Lompar, MIloš Ković, Biljana Đorović.....i druge takve veličine, a ne da nam knjige i istoriju kroje Nemci!

 37. Alex K

  Alex KПре месец

  Da bi se do toga doslo,prepreka je samo ego,ego sa jedne strane i ova grozna katastrofa sto nam se desava sa druge,ali nasi egom opsednuti tzv politicari iz tzv opozicije ne mare...

 38. Branko Kica Gagricic

  Branko Kica GagricicПре месец

  Svi u zatvor

 39. Z.jezina jezina

  Z.jezina jezinaПре месец

  ja jedino znam da smo okupirani , a sa ovakvom pricom samo mozete da nas smarate jos 20 godina i da nas zavodite sa tim pricama ,nista od price , ili bosko teraj ljude napolje sa motkama ili nas ne smarajte i nezavodite vise kao sto g. skoro kaze sve je besmisleno. ssno nato oficire i ambasadore tudje oterajte ,naveo sam prosloj poruci i oslobodite se okupacije , pa terajte dalje a ovako samo radite sa doticnim prvorodjenim i vi ste u tom sistemu i samo nas zajebavate.

 40. Mico Micic

  Mico MicicПре месец

  Upravo se to desava u opstini Kosjeric. Masovno se unistavaju sume ,kojima "gazduju"Strbija sume" , preko ministarstva Rudarstva I energetike ,Srbija suma I "biznismena" SNS-a kao I lokalne vlasti ,odvija se najkriminalnije unistavanje stotina hektara stoletnih bukovih suma, na kojima nicu kamenolomi. Najkriminalniji primer se odvija u selu Mrcici u kome silnici otvaraju drugi kamenolom u samom , naravno sve je pokriveno dozvolama njihovih pajtasa iz Srbija suma I rudarstva . Totalno se unistavaju izvori vode I stotine

 41. Lily Markovic

  Lily MarkovicПре месец

  Gde su babe sa Stare Planine?

 42. Z.jezina jezina

  Z.jezina jezinaПре месец

  oterajte ambasadore britanije i amerike i nemacke i onda terajte dalje sve je ostalo uzalud sto pricate vec decenijama kao neke strine

 43. Lily Markovic

  Lily MarkovicПре месец

  A i vi svi ostali, decenijma sedite kod kuce i bas kao prave strine sirite guzice!

 44. Vesna Rajic-Kosteski

  Vesna Rajic-KosteskiПре месец

  Gradjani se umirili, ucutali...Vreme je promena ali energetskih, visokofrekfentnih. Namece se zakljucak da ce najpre promene inicirati sam sistem u svojim okvirima. Promena sistema ce nastati promenama u samom sistemu. Ko moze i zna naka doprinese svojim znanjem, trudom. Bez zlonamernih uvreda koje izazivaju agresiju kod gradjana neka Skoro, Obradovic i ostali borci pomognu sistemu u promeni.

 45. Lily Markovic

  Lily MarkovicПре месец

  Da li vama oni izgledaju kao SUPERMENI? Njih nekoliko treba da vam zavrsi posao dok vi svi sedite kod kuce i gledate prenos uzivo???

 46. Just About

  Just AboutПре месец

  previse pricate Bosko..