Tomislav Kresović: Vučić ima zdrastvene probleme, 2021g. će biti teška, svet je u teškoj recesiji

Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „centar” i rad medijske agencije „srbin.info”, donacije možete da uplatite na sledeći način:
U SRBIJI
200-2623780101018-40 Banka Poštanska štedionica
Svrha uplate: Donacija za Srbin.info; Korisnik: Nibrs d.o.o
200-40751866-23 Banka Poštanska štedionica
Svrha uplate: Za Srbin.info
postnet uplata preko mobilnog: +381 64 2424123, Dejan Zlatanović
www.posta.rs/cir/stanovnistvo...
U INOSTRANSTVU I U SRBIJI (DEVIZNA UPLATA):
devizni račun IBAN/ Account Number: RS35200262378010100385, SWIFT: SBPORSBG ,
ili kliknite za paypal na sledeće linkove:
www.paypal.me/srbininfo/
www.paypal.me/srbininfo/5
www.paypal.me/srbininfo/10
www.paypal.me/srbininfo/20
www.paypal.me/srbininfo/50
www.paypal.me/srbininfo/100
СРБИН.инфо ©
#Belgrade,#Beograd,#najnovijevesti,#najnovijevesti,#novosti,#Serbia,#Serbian,#Srbi,#Srbija,#srbininfo,#uživo,#vestdana,#vesti,#vestiizsrbije,
Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju”, bio je publicista Tomislav Kresović.
Tema emisije je bila aktuelno dešavanja u Srbiji i svetu u januaru 2021.godini.
#centar, #TomislavKresovic, #DejanPetar
Stavovi izneti u emisiji nisu nužno stavovi redakcije CENTAR i autora emisije.

Коментара

 1. SRBIN info - kanal Centar

  SRBIN info - kanal CentarПре месец

  Ne zaboravite da pratite kanal CENTAR klikom na dugme SUBSCRIBE (PRATITE) ispod videa. Hvala.

 2. ZuKa HzSa 1987

  ZuKa HzSa 1987Пре 11 дана

  Sta pričaš ti brkati kakve srpske drzave bosna postoji kad srbija nije bila u malom prstu

 3. Nina Möhrke

  Nina MöhrkeПре 24 дана

  Предлажем изградњу Жрнова!!!!

 4. Jovan Stepanović

  Jovan StepanovićПре 27 дана

  Čovek možda mnogo zna, ali je strašno senilan i usporen. Biraj mlađe i visprenije sagovornike.

 5. Natasa Djuricic

  Natasa DjuricicПре 28 дана

  Mnogo mi je nebutno, sta je radio stefan nèmanha, od ovog mog zivota u kojem zivim!!!

 6. Lina Zutic

  Lina ZuticПре 28 дана

  A STA BRADE CIRILO I METOHJE U PARKU IZA VUKA, A POKLONILI SU NAM BUGARI PA MI SMO BILI PISMENI PRE NJIH.DOKLE CE NAS PONIZAVATI. PA SAD GDEJE KRST NEGO MAC.Postovanje i pozdrav.

 7. Ljubiša Kovačević

  Ljubiša KovačevićПре месец

  Padeži Dejane!

 8. A. V.

  A. V.Пре месец

  Krešimir MIŠKONI

 9. Dragan Petrovic

  Dragan PetrovicПре месец

  Ima problem.veliki pa udadilega pare u glavu a toje opasno .

 10. Jan Veliki

  Jan VelikiПре месец

  Bolje da drzi K.... Posto smo toliko postali pametni a trenutno nismo ni za isti !

 11. Momcilo Kesic

  Momcilo KesicПре месец

  Догађаји испред нас,и Римски рат где су свима улоге подељене промениће вредности и свест људи,из ког ће се објединити Славенски Род,само без масонско језуитске коалиције која свима влада и ствара вечите поделе,јер другачије незна да паразитира

 12. John Zeljko

  John ZeljkoПре месец

  Kresovic dobro slaze stvari i odlican uvid.

 13. Maja Miodrag

  Maja MiodragПре 21 дан

  Sloba srpski heroj

 14. Svetlana Gacina

  Svetlana GacinaПре месец

  A ja više ne mogu da slušam o bolesti Vučića!!! Aman Brkići i ostali prestanite da ga sahranjujete. On izgleda nikad bolje u životu. Ne razumem tu potrebu da pričate o nečije,m zdravlju. Šta god mislila o njegovom radu, nije normalno da navodno "zdravi" toliko prizivaju bolest drugom čoveku!

 15. josip brocic

  josip brocicПре месец

  ZAŠTO JE STEFAN POSTAVLJEN U BEOGRADU , AKO SAD NIJE MOGUĆE DA BUDE POSTAVLJEN NA KOSOVU TREBALO JE DA BUDE U PROKUPLJU ILI U KURŠUMLIJI !!!

 16. Jelica Jankovic

  Jelica JankovicПре месец

  Svi ste sada veliki Srbi sramota

 17. Brdski Magarac

  Brdski MagaracПре месец

  Planira se izgradnja najvece dzamije na Balkanu, upravo u Beogradu na vodi, pa sta cudi ljude sto Stefan Nemanja ne drzi krst, vec mac. Zivi bili pa videli. Mogli su, u skladu sa svojim dijagnozama, da sagrade i po koju sinagogu i nekoliko Hare Krisna hramova. Vrlo kreativno.

 18. Momcilo Kesic

  Momcilo KesicПре 27 дана

  @Nebojša Ležaić И још један битан детаљ.Пошто ће доћи до равнотеже две етарске енергије Сунца и Земље,а Колодар се креће према Ђурђевдану новог великог Циклуса,где је смо у Крсту,наш симбол може да буде бели двоглави орао на црвеној подлози,или бели крст на црвеној подлози,што значи да је црвени змај подређен белом змају.

 19. Momcilo Kesic

  Momcilo KesicПре 27 дана

  @Nebojša Ležaić Браво брате,што си почео да схваташ обману и да долазиш до суштине где се код Стефановог споменика виорио црвени двоглави орао, црвени змај коме Кисинђер који је формирао светску владу у његову част прави ритуал у Змајевом гнезду. Симболизам говори хиљаду речи. Црвени двоглави орао на белој подлози Соломонов храм влада над Небеским Јерусалимом и Србским белим двоглавим орлом,белим змајом,са друге стране имамо друго Римско крило црног двоглавог орла црног змаја Сатанин храм И видиш да имају три храма на Небеском своду,црвени врући Соломон,плави хладни Сатана и мало Србског Небеског Јерусалима,и ти си омрзо Србско Ведско Православље,због проданог свештенства,где је од истог направљен фракештајн и где масони владају и праве свој храм. Можда сад схватиш што ја инсистирам на правом Хришћанству,где у Колодару се завршио један Христов пресек Сава центар зиме у великом Васељенском циклусу и сад смо у Крсту Колодара између РИМ и МИР,где треба да се разјари Србски бог рата Јарило,свети Ђурађ Христов пресек и центар пролећа,бели двоглави орао,бели Змај,где други образ значи да тиранина закуцаш у земљу да се више не дигне и да завлада МИР. Руси носе Ђурђевданску ленту и на својој застави Ђурђа,и то је световна Србска војска на Земљи,и имаш црквицу на Ртњу Ђурђа Небеску силу белог Србског двоглавог орла,где ће његова почетна сила бело јагње божије,да победи Звер. Зато сам и причао да ћемо са њима да делимо судбину и да они долазе у право Константинопоље у Ниш,где је римска курија поред продатог масонског свештенства играла врзино коло. Србски Троичин Бог на небу и Србски цар на Земљи и те две силе кад се повежу окренуће и небо и земљу,и то је по мом схватању 2023 год,до тада морамо да истрпимо ову изопаченост

 20. Nebojša Ležaić

  Nebojša LežaićПре 27 дана

  Немају потребе градити ,већ је генерално "чиповано" зданије св. Саве храм у синагогу..Само слепци не виде шта се курвањски ради колективном понижењу Србског народа!! Дај нам Боже моћи да се Освестимо и спасимо од тоталне пропасти..

 21. Momcilo Kesic

  Momcilo KesicПре месец

  То је Спрдија лажног родољубља,без Србског Часног крста и белог двоглавог орла. Зато се вијори црвени двоглави орао,црвени змај,Соломонов храм,зато је признат лажни Јерусалим,и Кисинџер прави том змају ритуал у Уједињеним нацијама,назвали су га у Змајевом гнезду. Данас је најава експресног закона о истополним браковима и усвајање деце Врхунац изопачености,и зомбирани Срби,има ли шта горе,или сам ја луд

 22. Zoran Milicevic

  Zoran MilicevicПре месец

  Ako hocete samo da budete u pravu ako suprotno mislite nije vazno o cemu pricate. Gubite vreme

 23. Vukajlija28

  Vukajlija28Пре месец

  Ukratko....Šta je jače, mač ili krst?

 24. Vukajlija28

  Vukajlija28Пре 24 дана

  @Nina Möhrke Такође како ћеш дефинисати кроз векове оне који су гинули за ослобођење Србије, а били атеисти?

 25. Vukajlija28

  Vukajlija28Пре 24 дана

  @Momcilo Kesic Како ћеш дефинисати све кроз векове атеисте који су бранили Србију и који ду имали осећај припадности српском народу?

 26. Nina Möhrke

  Nina MöhrkeПре 24 дана

  Мач у руци а Бог у срцу

 27. Momcilo Kesic

  Momcilo KesicПре месец

  @Vukajlija28 Мач је комад гвожђа,и не ратује он него срце и свети Дух,а Србски часни крст је симбол и прави поредак две етарске енергије што га чини,што на Небу,што у нама самима. Шта ти вреди мач ако почне срце да ти лупа и усереш се и побегнеш. Зато је поклич за Србски часни крст,и Слободу златну. Друго лажно родољубље је застава што се вијорила,што је симбол подаништва,црвени двоглави орао,масонски црвени змај, Соломонов храм,лажни Јерусалим,којег је жвалави признао,а Кисинџер у његову част у Уједињеним нацијама прави ритуал,у Змајевом гнезду,Антихрист. Хибридни је рат у току,и ускоро ће прећи у врући,где ће свети Дух играти главну улогу,зато НАТО генерал за Европу каже да им је највећи проблем Србско Православље,а видиш они имају најмодерније мачеве,али имају проблем,и тек ће да га имају,јер им нејду планови како су их замислили. Ово ти пишем не да би те попишао,него насупрот томе да схватиш,да док немаш унутрашњи Мир,унутрашњи Рим,немир ће да ти ствара неравнотежу,страх и да ти блокира мисао,и масонска подвала да кад те неко удари ти му окрени други образ није Србска духовност,него кад те неко удари закуцај га у земљу,јер браниш свој МИР у себи,и у ближњима својим,и ту нема никаквог греха.Сви ми из искуства,и свог схватања у ком времену живимо доносимо закључке,и мој је да креће глобално срање,где ћемо делити судбину са Русима јер смо исти Род,и да они имају змију у недрима,што је рекао генерал Ивашов,а и то ће околности променити

 28. Vukajlija28

  Vukajlija28Пре месец

  @Momcilo Kesic Šta donosi pobedu....krst ili mač?

 29. Aleksandar ###

  Aleksandar ###Пре месец

  Smuti pa prospi. Trla baba lan da joj prođe dan. Koje bre Kosovo kada ne možemo ljudima da naselimo i ovo malo Srbije što imamo. Baš bih voleo da vidim ko bi to otišao da živi na pokrajni Kosovo, beograđani pošto su jedino tamo prenaseljeni. Srpski političari nemaju muda da priznaju da su odavno priznali Kosovo.

 30. Aleksandar ###

  Aleksandar ###Пре 28 дана

  @Bi Ts Ruska teritorija je prazna. Naša je puna ljudi. Glup ti je primer

 31. Bi Ts

  Bi TsПре месец

  Ni Rusa nema u 1/2 njihove države, jel to znači da treba da poklone teritoriju? Kakva glupa logika.

 32. Maliq Veseli

  Maliq VeseliПре месец

  Shen Sava nije bio srbin samo ukradete licnosti iz historije.On nije slluzhio kod srba nego kod bugara i je sahranjen

 33. Jan Veliki

  Jan VelikiПре месец

  Malići ,ne seri bre!!

 34. Imperial Walker

  Imperial WalkerПре месец

  Сиктер, крме!

 35. Andrej 99YT

  Andrej 99YTПре месец

  Avav bolesni veleizdajnik se latio maca od maca ce stradati !!!!!!!!!!!

 36. Andrej 99YT

  Andrej 99YTПре месец

  Mac znaci ustanak !!!

 37. Drakce Herakovic

  Drakce HerakovicПре месец

  Ova priča o izdaji KiM se prosto ne može slušati. Ako uopšte preživimo kao narod i država, moramo stvoriti dva memorijalna centra, za nauk budućim generacijama: 1. Muzej ustaško - udbaškog genocida 2. Muzej veleizdaje koji treba da sadrži likove i biografijama svih predstavnika crno - crveno - žute gamadi. Treba ga dekorisati u gore navedenim bojama četvrtog rajha, priložiti dokumente poput "Briselskog sporazuma" i svih ostalih simbola najveće izdaje u ljudskoj istoriji.

 38. Zoran Nedeljkovic

  Zoran NedeljkovicПре месец

  Da ne ispadne da samo naglašavam ono što je netačno izrekao gost, pohvaljujem ga, razborito govori, analitički, a opet je svestan da samo racionalno i trezveno razmišljanje nije dovoljno, već naglašava značaj duhovnosti za spas.

 39. Zoran Nedeljkovic

  Zoran NedeljkovicПре месец

  Gost nije u pravu za odnos Rusa i Rusije prema Srbima i Srbiji. Jeste tačno da su zbog blizine Carigradu podržali Bugare 1878, ali šta bi sa 1914?!!! Zaboravio je na to?! Da ne spominjem da je Rusija pomagala Srbe i srpsku crkvu vekovima. Što se tiče Sovjetskog Saveza, on nije merodavan za odnos Srba i Rusa, jer je Sovjetski Savez bio pre svega antiruski što se vidi u tome koliko su teritorija i naroda oduzeli od Rusije i Rusa.

 40. Zoran Nedeljkovic

  Zoran NedeljkovicПре месец

  @Milena Jankovic Da li su Japan , Kina, Indija, Laos... sprečili bombardovanje Srbije?!!! Da li s uNemci, Amerikanci, Italijani, Englezi sprečili sebe da nas bombarduju?!! Šta se vi drugosrbijanci hvatate Rusije? Nije ona dužna nikome ništa, a posebno da ulazi u rat braneći drugog. Pritom "jedna mala sitnica" Rusija je bila pred NESTANKOM 1999. Rusija je gubila svoje delove teritorije tada. Nije mogla ni sebe da spasava, a kamoli nekog drugog na drugom kraju kontinenta. Ala si glupa.

 41. Drakce Herakovic

  Drakce HerakovicПре месец

  @Milena Jankovic O Bože, pa mi nismo maloletni. Trebali smo ih, valjda, prethodno zamoliti da nas brane. Sad se mi ljutimo na Ruse što nisu ušli u nuklearni rat sa zlikovcima iz Natoa, a dodvoravamo se tom istom Natou i EU. Nešto sa tom logikom nije baš u redu. Nisu Rusi naša dadilja po difoltu. Dok se mi kurvamo sa krstašima i masonima, za Ruse ne hajemo, osim u pripitom stanju velikosrpstva. Kad je frka, gde je baćuška. Ne ide to tako drga Milena.

 42. Milena Jankovic

  Milena JankovicПре месец

  U pravu je gost! Bombardovanje nas, nije sprečeno od strane Rusa!

 43. Drakce Herakovic

  Drakce HerakovicПре месец

  @Zoran Nedeljkovic Kao, docnije i Nato pakt.

 44. Zoran Nedeljkovic

  Zoran NedeljkovicПре месец

  @Drakce Herakovic Zato kad neko pogleda spomenik Nikolaju Drugom, ako iole poznaje istoriju, oseća koliko je prorodno i pravedno da bude na tom mestu. Inače, kad vidim spomenik "Zahvalnosti Francuskoj" otpljunem u stranu. Na tom mestu su trebali da stave onaj sjajan spomenik sa Novog groblja, za kojeg maltene niko ne zna, srpski vojnik i pod opancima kajzerova austrijska orlušina na leđima. Verujem da naš drug misli da je kajzer više voleo Srbe nego Nikolaj II, ali eto mi smo ga naterali na zločin agresije.

 45. Crni Gruja

  Crni GrujaПре месец

  Poz

 46. Aleksandar Peric

  Aleksandar PericПре месец

  Eee,Kresojevicu...I ti si legao na rudu..Pa,i ovaj radi za Evropu i Vucica..Kaze,da su Nemanjici stvorili prvu srpsku drzavu..Meni-dovoljno..Odmah sam prestao da gledam dalje..

 47. Nebojša Ležaić

  Nebojša LežaićПре месец

  Јадна је и кукавна та држава ако су јој оснивачи Немањићи,а историчари који заступају ту тезу такође јад и чемер..Дебилана!!!

 48. Bladimir Poznanov

  Bladimir PoznanovПре месец

  PA STATE CUDO ZLATANOVICU SMETA SPOMENIK SA KRSTOM ZATO ŠTO CE TU ICI DŽAMIJA PA NEJDE KRST DŽAMIJA

 49. Petar Bjelogrlic

  Petar BjelogrlicПре месец

  Objasnio, svaka cast!

 50. Dusko Stojanovic

  Dusko StojanovicПре месец

  Svaka cast za gosp.Kresovica.Covek misli svojom glavom.Mnogo je u Srbiji Kresovica Racica Ceranica Cavoskog Lompara Simonovica Dimitrijevica Kalabica Cvorovica Marjanovica Stevanovica i mnogo drugih umnih i mudrih ljudi u nasoj prelepoj SrbijPozdrav svim dobrim ljudima

 51. Vran Mosor

  Vran MosorПре месец

  Kasno su pošli misliti. Sudeći po godinama koje imaju, dobar dio su prespavali

 52. Petar P

  Petar PПре месец

  Sve je objasnio, u Srbiji je na sceni brutalan Fasizam koji sprovode institucije sile i aparat za racun domacih izdajnika i stranog okupatora koji je postavio i utegao ovaj sistem. Policiji su data prevelika ovlascenja sa kadrovima koji su korumpirani i birani po poslusnickoj liniji. U Srbiji je fasizam

 53. Sloga bice poraz vragu

  Sloga bice poraz vraguПре месец

  Vi koji vodite ovaj kanal i vasi gosti ocigledno imaju psihickih problema a ne Vucic....Vi ste sramota srpskog naroda

 54. Momcilo Kesic

  Momcilo KesicПре месец

  @Sloga bice poraz vragu Само да ти објасни један Србин надахнут светим Духом шта Србски часни крст преставља.Небески Србски часни крст је Распеће Христово,свети Дух равнотежа две етарске енергије Оца Сунца и Матере Земље,који оваплоћује Исуса Христа , простор живе Светлости на Небеском своду,зато за Славу симболично сечемо колач,и он ствара Небески Јерусалим храм Божији где влада Србски двоглави орао. Супер ти узми ону заставу црвеног масонског двоглавог орла и правац у Римски крсташки лажни Јерусалим,Соломонов храм. Мораш да мењаш име,јер истом врагу служиш да ниси свестан,е мој српине

 55. P.V. S

  P.V. SПре месец

  @Sloga bice poraz vragu Da, ja verujem da je krst sklonjen zbog arapa. Zasti, zato što je to izjavio onaj koji je pravio spomenik i koji kaže da se zbog toga iznenadio i da je to objašnjenje koje je njemu dato uz instrukcije za promenu prvobitno potvrđene skice i makete sa krstom. Naravno, kada bi ti uključio makar jednu od te tri koje imaš, shvatio bi kakve budalastine i nebuloze govori Vučić i njegova kamarila a pumpa više od 90% medija koji su pod njegovom kontrolom. Ali zna vođa koliki kapacitet njegovih obozavalaca pa se ni ne trudi da laži makar uvije u neku oblandu. Stado je istrenirano da sve njegovo prihvata a suprotno proglašava stranim placenicima. Živ ti meni bio, uživaj u lepom životu i farmama.

 56. Sloga bice poraz vragu

  Sloga bice poraz vraguПре месец

  @P.V. S A jesi li ti onaj koji vjeruje sve sto izvjestavaju ovi idioti na ovom debilnom kanalu ili oni na N1 i Nova S?Jesi li ti onaj koji vjeruje da je krst sa spomenika Stefanu Nemanji sklonjen da se ne ljute Arapi🤣🤣🤣🤣🤣🤣....Kakvi ste vi idioti nevjerovatno....

 57. Zoran Nedeljkovic

  Zoran NedeljkovicПре месец

  Dobar si. Za trenutak sam pomislio da si bukvalan. Dobra fora.

 58. Valentina B

  Valentina BПре месец

  Mislim da ti imas psihickih problema...

 59. Zoran Nedeljkovic

  Zoran NedeljkovicПре месец

  Nema 50,60% da se vrati, već svaki pedalj!!!!

 60. Zoran Dodic

  Zoran DodicПре месец

  Rezolucija 1244.Kosovo i Metohija su deo Srbije i tacka.Ivica Dacic i Vucic Aleksandar sa njegovom ksmarilom u kazamate poslati da do kraja zivota budu utsmniceni.

 61. Velimir Kolundzija

  Velimir KolundzijaПре месец

  Većina što je ovde izrečeno je tačno izuzev onoga što se tiče Rusije, kao prvo Rusija je već davno javno izjavila da su i te kako zainteresovani za ovaj prostor, pitanje za miliona dolara je zašto bi iko mogao da pomislim da bi nam bio bolje u evropskoj od Ruske unije, pre svega Rusija bi sa ovih prostora mogla da odloži i pomisao o bilo kojem ratnom sukobu , a kao drugo Rusija nam nudi daleko veći nivo tehnologija koje bi ovde razvijali a naj važnije pored tržišta i ekonomske obnove nudi nam bezbednost , nato se ni sada ne usuđuje da je napadne a ma koliko nas ubijali u pojam Srbija je i te kako velika što se tiče teritorije, broja stanovnika i rudnih bogatstva ali naš geografski položaj je ključna za svetsku geo politiku jer bi sa vrlo malo sredstava Rusija sa 100 oficira ili ti instruktora i sa po 2 baterije njihovih PVO sisteme zatvorila evropu u obruč te da nikome ne padne na pamet da agresivno nastupa ni.prema nama a posebno prema njima, 2 baterije buk.m2 i 2 baterije s.300 ili 400 uz naš već postojeći PVO bilo bi i više nego dovoljno , a tek tada bi i u naše i u Rusko ime mogli da započnemo pregovore sa zapadom, naravno da kada bi ovi sistemi bili kod nas naj manji problem bi bio da se doda nešto što zahvali jer bi nam se dejstvo sistema preklapalo iznad crnog mora tako da bi i brodovima mogli da prevoznim šta god poželimo jer pre svega na to imamo međunarodno pravo ali koje danas ipak mora da bude pomognuto i vojnim snagama.

 62. Velimir Kolundzija

  Velimir KolundzijaПре месец

  Ako znaš da navedes 2 učesnika parova ili zadruge onda nemoj da nam prenosis šta se dešava u eu zadruzi , geostrategija nacističkih zemlja je da opkoli Rusiju i da sebi obezbedi uredno snabdevanje naftom sa bliskog istoka i to je jedan od razloga zašto se rasturili Jugoslaviju a Rusima je važno da ih u tome spreči i zato je Rusija u Siri , ali kada bi potpisali savez sa Srbijom onda imala još bolji geostrateski položaj jer bi pre svega izašla iz obruča i u potpunosti sprečila naciste do naprave kopneni koridor kojim bi se snabdevali naftom , jer iz Srbije može da gađa običnim artiljerijom svaki koridor koji bi prevozio naftu na primer preko makedonije,kosova ,crne gore i dalje preko hrvatske i danas takvu prugu ili auto put nato nema čime da brani jer nisu dovoljno radili na PVO sistemima jer nikada nisu ni mislili da će morati nešto da brane dok su Ruski PVO sistemi neprobojni kada se koriste kako treba to znači da moraš da imaš 4 nivoa odbrane kao što su s 300 ili 400, buk m2 , pancir i topove u kalibru od 30 do 57mm naravno i peta komponenta su avioni , do danas zapad nema odgovor na takvu odbranu osam da uz velike gubitke napadne Rusiju sa svih strana, ali ako je Srbija u sastavu Ruskih snaga onda to nebi bilo izvodljivo ni uz ogromne žrtve jer smo u sred nato položaja a sa samo po 2 baterije s 300 ili 400 i 2 baterije buk,a m2 nebi mogli ništa da urade .

 63. Vran Mosor

  Vran MosorПре месец

  Na Balkanu svi misle da su baš njihove zemlje od geostrateškog položaja...a EU je rekla koje su primivši zaostale i nesređene zemlje kao sto su Bug. i Rum.

 64. PRESTO

  PRESTOПре месец

  ZAR SRPSKO PONAŠANJE OD 1941.VAMA GOVORI DA SMO MI HRIŠĆANI ?!?

 65. Velimir Kolundzija

  Velimir KolundzijaПре месец

  Osim hilandara znaš li za još neku hrišćansku državu? A to što je nakon 1000 godina pokušano putem komunizma gašenje pravoslavlja u Srbiji to nije uspelo ni kod onih koje su nametali i to se vidi na groblju, obiđi te groblja širom jugoslavije gde su živeli Srbi i biće vam sve jasno.

 66. Daniel Simulj

  Daniel SimuljПре месец

  Samo jaka vera u boga

 67. Daniel Simulj

  Daniel SimuljПре месец

  I sta covek kad je pismen automatski je i pametan ...ako ume poetski da pise da da ..

 68. Vukasin Tosic

  Vukasin TosicПре месец

  Veliki pozdrav za gospodina Tomislva Kresovica 💪💪💪👍Svaka cast za pricu

 69. Mirijevo

  MirijevoПре месец

  SVAKA ČAST ZA GOSTA A I ZA NJEGOVE STAVOVE KOJE JE IZNEO IMA NADE ZA SRBIJU DOK OVAKVIH LJUDI JOŠ IMA

 70. Vesna

  VesnaПре месец

  ДРУЖЕЊЕ,ЉУБАВ,ВЕРА,НАДА И МОЛИТВА.АМИН БОЖЕ ДАЈ.💒

 71. Franc Uduc

  Franc UducПре месец

  Nekad Nemanjići, sad Nakladovići!:(

 72. G. Lila

  G. LilaПре месец

  Sve sto vlada da narodu, nije dobro , zato sto nesto drugo se iza krije. To kosta narod puno para a i zivot. Hitler je ismislio da se stavi hlor u vodu i deciji mozag od malena unistiti. Posle rata je to pocelo u zapadnim drzavama da se radi i u balkanu.

 73. G. Lila

  G. LilaПре месец

  Narod je bio brz da izbace bunar i česmu is dvorista. E sad placaju za vodu koja je puna hlora, i ubijaju svoj mozag i zdravlje. Moji imaju jos uvek česmu. Dobra voda i cista, nema hlora u toj vodi. Narod je bio naijvan i glup, kad su vodu uzeli od drzave. Pa normalno je da ce sve da im naplaten. Svake godine skuplje i skuplje. To je EU politika. Sad je narod zavisan od vlade za vodu. Kad vlada hoce moze da neda vodu narodu.

 74. Davorka Zjalic

  Davorka ZjalicПре месец

  Krst i Mač su jedno! Slabo poznaješ hrišćansku simboliku iako nešto često "kao voliš" da nešto mrmljaš na tu temu... Pretpostavljam da dežuraš u Crkvi u isključivo prvom redu?!

 75. Davorka Zjalic

  Davorka ZjalicПре месец

  @Vran Mosor "Ne dođoh da vam donesem mir nego Mač" - Isus

 76. Davorka Zjalic

  Davorka ZjalicПре месец

  @Shek Last Kakve veze ima izvorno Isusovo učenje sa ovim šta ti "pričaš na časnu pionirsku reč"!? Osim toga, u prvoj rečenici kažeš kako krst i mač uopšte nisu jedno a u poslednjoj kako je mač zapravo obrnuti krst! Kada si takav stručnjak za srednji vek reci mi otkud ikonopiscu u Dečanima Isus sa Mačem? Kada se usaglasiš sa samim sobom i konačno nešta ozbiljno pročitaš javi se za reč!

 77. Vran Mosor

  Vran MosorПре месец

  Čuj to! Veće isključivosti nema od te dvije stvari. Isus je to naglasio ukorivši odsjecanje uha vojniku koji je po njega došao na Posljednjoj večeri

 78. zlatica djordjevic

  zlatica djordjevicПре месец

  @Shek Last Gde može da se pročita o tome što govorite o Stefanu Nemanji?

 79. Shek Last

  Shek LastПре месец

  Krst i mač nisu jedno i očigledno je to tebi nepoznato. Jasno da je Stefan došao i uveo hrišćanstvo mačem, a ne ljubavlju. Pobio je na hiljade Srba i spalio isto toliko knjige pred hrišćanskih. Koji je on crni mirotvorac. To mogu govoriti ljudi koji blage veze sa istorijom nemaju. Jadne bogumile je žigosao i jezik vadio, a to su bili Srbi seljaci. Ukidao staru veru da se dodvori Rimu i zadrži vlast. Mač ti je obrnuti krst, a ti sada malo razmišljaj. Svako dobro.

 80. Ljubisa Trajkovic

  Ljubisa TrajkovicПре месец

  Поштовани земљаче Дејане, свако поштовање за Ваш рад, и за већину гостију. Као и за господина Кресовића. Образован, утемељен, одмерен. Али, морам да приметим да, као парадигма, господин Кресовић, ни приближно није тако отворен када гостује на ТВ са националном фреквенцијом, код Марића, на пример. Као и Чеда Антић, Слободан Рељић и др. Ретки су као Миша Ђурковић, који имају исти наратив. Ако им Марић не да да слободно изнесу све што знају и мисле, не траба ни да иду тамо. Поздрав.

 81. Brana Simic

  Brana SimicПре месец

  @Ljubisa Trajkovic Jasno je to i gospodinu Kresovicu da mu voditeljka nije ni do kolena, ali zna da taj kanal gleda bezmalo pola Srbije. Ako ono sto on kaže, probudi samo jednog gledaoca uspeh je, biće veliki, jer narod živi u mraku. Alternativne medije, mnogo uspavanih, i onih sa IQ sobne temperature i ne gledaju. Ima on dosta godina da bi se dokazivao i stvarao karijeru. Mislim da je vazno da se čuje njego mišljenje i da je upitanju osvestiti narod.

 82. Ljubisa Trajkovic

  Ljubisa TrajkovicПре месец

  @Brana Simic Бити код Јоване у емисији је само по себи понижавање

 83. Brana Simic

  Brana SimicПре месец

  Gospodin Kresovic je svugde isti. Pogledajte skoro je gostovao na Hapy Tv, mislim da je bila subota kod one Jovane. Drzao je svoj stav dok ga je neki balavac tobože dopisnik iz Amerike nekulturno napadao i proglasio teoretičarem zavere, prosto smešno. Gospodin Kresovic e nas veliki intelektualac, borac za Istinu i radujem se svaki put kad ga vidim na Tv, ma gde god. Hvala Vam Dejane na divnoj emisiji i veliki pozdrav Vama i vašem divnom gostu.

 84. Dusanka Jankovic

  Dusanka JankovicПре месец

  Gospodin Tomislav je pravi intelektualac, iskreno govori, bravo za gosta, 👏👏👏👏

 85. Goran Radovic

  Goran RadovicПре месец

  Toma je sjajan čovek, stručan, analitičan, mudar, rodoljub. Svaka čast

 86. Maja Miodrag

  Maja MiodragПре 21 дан

  Sloba srpski heroj

 87. Jeremija Skobalj

  Jeremija SkobaljПре месец

  Немањићи су једна од Србских династија,али су први као владари у вјери православној и који су створили тј.добили аутокефалну Србску Православну Цркву!

 88. Anka Kljaic

  Anka KljaicПре месец

  boze pomozi i svi sveci boziji

 89. Feniks Veritas

  Feniks VeritasПре месец

  Za pametnog dosta...samo kada ce se Srbi dozvati pameti? Odlican sagovornik gos. Zlatanovic na visini zadatka.Pozdrav produkciji i postovanje za podrsku i zastitu Darka Mitrovica to treba zapamtiti.

 90. Nenad Jaksic

  Nenad JaksicПре месец

  Mac moze da znaci i prisilu i nasilje!

 91. Vesna Todorovic

  Vesna TodorovicПре месец

  Briljantan um! Dejane Petre, hvala za gosta i odličan dijalog!

 92. Maja Miodrag

  Maja MiodragПре 21 дан

  Sloba srpski heroj

 93. Djole Zile

  Djole ZileПре месец

  DEKI MITOMANE CAK TI JE I KRESOJA OBJASNIO DA RUSI VISE VOLE BUGARE OD SRBA

 94. Radoslav Krantic

  Radoslav KranticПре месец

  Bravo za gosta.

 95. Transport Biro 676040

  Transport Biro 676040Пре месец

  Napustiosam srednju pasam kupio i kadje predsednik kupio sega mega jasan tu kupljenu iscepao izvinime bratac

 96. milos zoric

  milos zoricПре месец

  Zašto Zlatanoviću ne organizuješ intervju vezano za Privremenu Skupštinu i Vladu koje su izabrane u političkom vakuumu po zakonu i Ustavu 16i 17 juna 2020 godine legalno od strane naroda pred objektom Skupštine? O tome si upoznat lično.Privremena Skupština je održala 7 sednica na kojima su donete bitne odluke za Srbiju. Za to je potrebno kontaktirati Privremenu Skupštinu Srbije.

 97. Transport Biro 676040

  Transport Biro 676040Пре месец

  Hvalavam gospodo bpgvas blagoslovio.

 98. Nenad MILASINOVIC

  Nenad MILASINOVICПре месец

  Plan drugosrbijanaca je unistiti sve sto je srpsko nasledje i staviti u zaborav sve. Znamenite Srbe, i zato dizu spomenike pevacima koji nisu Srbi i daju imena uliva srpskim okupatorima i komunistima koji su ubijali srbe

 99. Aleksandar Kadić

  Aleksandar KadićПре месец

  Gost vam je pametan čovek.. Ali,kome!?

 100. Nekilik Nepoznato

  Nekilik NepoznatoПре месец

  Ljudi molim vas pogledajte na jutjubu film pandemijske lazi i delite da ljudi vide

 101. Dragan Nikolic

  Dragan NikolicПре месец

  Nista novo on je bolestan od kad je pao na glavu kao beba sam je to rekao a i to pokazuje 30 god od kojih 27 god na grbaci naroda plus Radikal ratnohuskac dok bi ministar za vreme bombardovanja pa uze stan tad djabe.Nekom rat nekom brat.E sad je postao Mirotvorac i misli da je popio svu pamet ovog sveta.

 102. Boris Jankovic

  Boris JankovicПре месец

  u stvari smo mi bolesni. Da li potrebno pisati od cega sve?

 103. Vasiljka Dožić

  Vasiljka DožićПре месец

  НЕЗНАМ КАКАВ ПОЛОЖАЈ ЗАУЗИМА СПОМЕНИК АЛИ ЈЕ ПО МОМ МИШЉЕЊУ ТРЕБАО БИТИ ИСТОК-ЗАПАД, ДА У ДЕСНОЈ РУЦИ ПРЕМА ИСТОКУ ДРЖИ КРСТ, А У ЛЕВОЈ МАЧ ПРЕМА ЗАПАДУ!

 104. Nebojša Ležaić

  Nebojša LežaićПре месец

  @Babaronjo X А мигранти ће спалити и сам храм св.Саве како се односе на целу ситуацију...Као да се њих ништа не тиче. Срби устаните ако вас уопште има у сатанистичком граду Београду !!!

 105. Babaronjo X

  Babaronjo XПре месец

  Bunili se iz emirata za krst, pa su stavili mac .uskoro ce sa crkava d askidaju krstove zbog migranata

 106. Zoran Dodic

  Zoran DodicПре месец

  Ustanak protiv Vucica i njegove kamarile.Kosovo i Metohija je srce Srbije rezolucija 1244.

 107. Снежана Вајагић

  Снежана ВајагићПре месец

  OVAJ BOLESNIK BRIŠE SVE ŠTO JE SRPSKO I ŠTO VIŠE PRIČA O SRPSKOM ,SVE VIŠE UNIŠTAVA.Zato nenormalna potreba da stalno bude po medijima,smeću.POŠTEN ČOVEK NEMA POTREBE DA STALNO LAŽE.Inače odnedavno u pasošima piše DRŽAVLJANIN SRBIJE ,NE SRPSKI državljanin.To su promenili jer je muslimanu iz stranke teroriste Ugljanina zasmetalo da mu piše SRPSKO...To je samo jedan primer ...DELA POKAZUJU DA npr.daje Albaniji Elektroprivredu ,Nato-zločincima put do Prištine itd ,Kosovu sve dao ,Rami je dao 2000 000 e nakon potresa ,on stvara VELIKU ALBANIJU,tj učestvuje ,a optužuje krvnika Tačija...poenta.ŠTO VIŠE GOVORI SRPSKO,SRPSKI ,VIŠE NAS PRODAJE

 108. Dragić M

  Dragić MПре месец

  Све више сумњам да је Вучић Србин. Све ради у корист Албанаца, као и Сатрап Броз. Онај је отимао жито и стоку српском сељаку и слао Енвер Хоџи у Албанију.

 109. poljvas dragica

  poljvas dragicaПре месец

  Fakt

 110. Dragiša Denić

  Dragiša DenićПре месец

  Ako ste gledali RTS Dnevnik i nastup Vučića oko 19,50h,danas 26.01.21,zaključili biste da je naš predsednik bolestan.

 111. M L

  M LПре 27 дана

  @Sasa Rajacic 30 evra je 30 srebrnjaka...mislite o tome. ..

 112. Zydrunas Tzulikatis

  Zydrunas TzulikatisПре месец

  @Sasa Rajacic puna kapa bre taman za kilo pecenja I racune, lol

 113. Andrija Garovic

  Andrija GarovicПре месец

  Dokaz?

 114. Sasa Rajacic

  Sasa RajacicПре месец

  @Zydrunas Tzulikatis Malo li je na ovu krizu.

 115. Zydrunas Tzulikatis

  Zydrunas TzulikatisПре месец

  @Sasa Rajacic 60

 116. Gordon Joncic

  Gordon JoncicПре месец

  Коначно још неко мисли да је деспот Стефан Лазаревић требао да има споменик на овом месту.

 117. Zoran Lomic

  Zoran LomicПре месец

  Od 1945g. ustaskokomunistocki lobi se ruga Srbiji.Nazalost do danasnjeg dana.

 118. Vran Mosor

  Vran MosorПре месец

  Još od Kraljevine Jugoslavije.